Home / Main / Info / Missie en waarden

Hoe maken wij het verschil voor jou?

We willen de allerbeste partner zijn in het samenbrengen van talent en organisaties door het naadloos organiseren van HR processen, zodat elke betrokken organisatie of individu groeit en zijn doelstellingen met maximale tevredenheid bereikt.

 

Authentiek

“Bij ASAP kan je 100% jezelf zijn.” 
Enjoy your Job: dat bereiken we door écht in te zetten op talenten en persoonlijkheid. Eerlijk. Integer. En in een warme sfeer. Bij ons ben je helemaal jezelf.

 

Open

“Wij zijn open-minded.” 
Bij ASAP is alles bespreekbaar. Jouw mening telt. Alleen door écht te luisteren naar elkaar leren we waanzinnig veel en verleggen we dagelijks grenzen.  

 

Samen

“Teamwork makes the dream work.” 
Talenten alle kansen geven om helemaal zichzelf te kunnen zijn in hun job: daar gaan we samen voor. Als één team. Met het grootste respect voor elkaar en in alle vertrouwen. 

 

Betrokken

“Wij gaan tot het uiterste.” 

Wij zetten resoluut in op duurzame relaties. Daarvoor gaan we tot het uiterste. Onze persoonlijke betrokkenheid is onze kwaliteitsgarantie. 

 

Enthousiast

“Ons enthousiasme is aanstekelijk.” 
Ons befaamd enthousiasme, onze warme aanpak en positieve vibes in een familiale sfeer bewijzen het keer op keer: Enjoy your Job wérkt echt.