Home / Main / Info / Ambities

Ambities

2020 is een belangrijk transitiejaar voor ASAP. Om de innovatieve slagkracht van onze organisatie te versterken, onze flexibiliteit en efficiëntie te vergroten én onze relatie met klanten, uitzendmedewerkers en interne medewerkers te versterken, hebben we 5 duidelijke ambities bepaald.

 1. Vergaand gebruiksgemak
  Voor je gebruiksgemak en dat van onze kandidaten maken we werk van de verdere digitalisatie van onze processen. Met snelheid en efficiëntie als resultaat. Daarbij vertrekken we vanuit jouw noden en drijfveren.
   
 2. Specialisatie
  Bepaalde niches vragen om specifieke kennis en ervaring. Daartoe bouwen we doelgericht onze expertises uit die zowel jou als onze kandidaten ten goede komen.
   
 3. Ontzorging
  We gaan onze diensten verder verbreden op vlak van rekrutering, planning en administratie, zodat jij je nog meer kan richten op je kernactiviteiten.
   
 4. Partnerships
  We co-creëren graag met sterke spelers in de markt. Onze gezamenlijke expertise en bereik laten we graag voor jou werken.
   
 5. Coaching
  Onze consulenten worden volwaardige carrière-coaches, zodat de kandidaten onder onze hoede hun talenten op lange termijn kunnen inzetten en blijven ontwikkelen.
   

Om onze ambities waar te maken hebben we onze organisatie structureel aangepast. Alles in functie van jou en onze gezamenlijke toekomst.