ASAP Office, bedreven in bedienden | ASAP

Contacteer ons

Op zoek naar personeel? Meer info over onze diensten? Neem contact op met een kantoor in je buurt.
Home / Expertise / ASAP Office, bedreven in bedienden

ASAP Office, bedreven in bedienden

Ben je op zoek naar een specifiek bediendeprofiel? Vast of tijdelijk? ASAP Office is bedreven in bedienden. In onze ‘dedicated’ Office-kantoren bedienen gespecialiseerde consulenten jou op je wenken. Zo vind je sneller de perfecte match: talenten die niet alleen hun job tot in de puntjes beheersen, maar ook die typische ‘Enjoy your Job’-blik in de ogen dragen.

Jij zoekt, wij vinden
Van kantoortalent tot tweetalige management assistent. Van sales representative tot juridisch medewerker. Van projectleider tot receptionist(e). Van HR-expert tot ploegbaas … Dé bediende bestaat niet. Elke bediendefunctie vereist een specifiek profiel. Net daarom kiezen we voor ‘dedicated’ kantoren met experts die zich specialiseren in bediendeprofielen.

Competenties en motivatie in beeld
De ASAP Office-consulenten weten wat een bediende uitzonderlijk maakt. Logisch: zij zijn nu eenmaal zelf bedienden. Ze begeleiden je kandidaten individueel en volgen hen nauwgezet op. De screening gebeurt via Thalento®. Deze innovatieve software voor e-Assessments en talentmanagement bepaalt aan de hand van testen de vaardigheden en intelligentie. Ze voorspelt zelfs de motivatie en het professioneel gedrag. Het resultaat? Een helder beeld van de competenties én een ‘Enjoy your Job’-motivatie die het verschil maakt.

Eén telefoontje verwijderd van een office-specialist
Antwerpen, Luik, Hasselt, Leuven, Doornik, Mechelen, Waver … Er is altijd wel een ASAP Office-kantoor bij jou in de buurt. Handig om snel de juiste talenten uit jouw regio te plukken en aan jou voor te stellen. Talenten met de juiste kwalificaties én een mentaliteit die bij jouw organisatie past.

Bedienden voor tijdelijk én vast
Tijdelijk extra hulp inroepen? Een medewerker inschakelen op interimbasis en laten doorgroeien naar een vaste job? De kandidaat meteen vast laten starten? Via ASAP Office is het allemaal mogelijk. Op die manier heb je één aanspreekpunt voor al je bediendewensen.