Home / Collega's over ASAP

Hoe het is om te werken bij ASAP?

Je toekomstige collega’s aan het woord.

Hoe leuk het is om bij ASAP aan de slag te gaan: daarover laten we graag enkele van je toekomstige collega’s aan het woord.

Cindy Timmermans

ASAP’er sinds 2011

“Ik koos bewust voor een familiaal bedrijf, en dat werd ASAP.”

Hoe ben je bij ASAP terechtgekomen?

“Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en kwam terecht in de HR-wereld. Die sector zit mij blijkbaar als gegoten, want na 16 jaar werk ik nog steeds voor een uitzendkantoor. Ik koos bewust voor een familiaal bedrijf, en dat werd ASAP. Acht jaar heb ik als consulant gewerkt, waarna ik doorgroeide tot teammanager en later ook klantenprospectie in mijn takenpakket mocht opnemen. Als Office Manager run ik het kantoor eigenlijk als mijn eigen bedrijf.”

Hoe zit het met de work-life balance bij ASAP?

“Er heerst veel concurrentie in de uitzendsector. Mijn team en ik moeten ons houden aan bepaalde targets, maar door teamwork ervaar ik mijn job niet als stressvol. ASAP vindt het heel belangrijk dat haar werknemers plezier beleven aan hun job, er is dus ruimte voor ontspanning. Woensdag werk ik niet, dan breng ik tijd door met mijn twee kinderen. Niet elke Office Manager krijgt de kans om vier vijfde te werken. Je merkt dus dat ASAP veel aandacht besteedt aan het ‘Enjoy your Job’-gevoel.”

Vanessa Wilkinson

ASAP’er sinds 2013

“De doorgroeimogelijkheden bij ASAP zijn indrukwekkend. Persoonlijkheid en talent staan hier centraal.”

Wat vind je het leukste aan je job? 

De persoonlijke contacten, zonder twijfel. Ik hou ervan met mensen te werken. Momenteel specialiseer ik me in bediendenjobs, en dan vooral voor retail. Dat vergt een specifieke aanpak met een intense screening. Interviews nemen gemakkelijk 1 à 1,5 uur in beslag. Maar die intensieve gesprekken maken het mogelijk om net dat juiste talent te selecteren. Het geeft ook echt voldoening als je de perfecte job voor iemand vindt en daarbij je klant ook echt versterkt. Voor die win-winsituatie doe ik het allemaal.

Heb je het gevoel te kunnen groeien in je job? 

Absoluut! De doorgroeimogelijkheden bij ASAP zijn indrukwekkend. Persoonlijkheid en talent staan hier centraal. Wat doe je graag in je job? That’s the question. In functie daarvan kan je opleidingen volgen en jezelf blijven ontwikkelen. Zo blijf je gemotiveerd. Bovendien werk ik in een tof team. Mijn office manager en ik kregen onlangs versterking van een nieuwe collega. Die begeleid ik mee. Een superleuke ervaring, zo mijn expertise doorgeven! Enjoy your Job? Dat ervaar ik elke dag bij ASAP.