Home / Collega's over ASAP

Hoe het is om te werken bij ASAP?

Je toekomstige collega’s aan het woord.

Hoe leuk het is om bij ASAP aan de slag te gaan: daarover laten we graag enkele van je toekomstige collega’s aan het woord.

Yoong-Koo Dujardin

ASAP’er sinds 2016

“Ik ben geen carrièrehaai en ambieer dat ook niet. Ik wil voor ASAP in de eerste plaats een stabiele werknemer zijn en een boegbeeld van vertrouwen. In een sterk team.”

Hoe ben je bij ASAP terechtgekomen?

“Na jaren in de horeca te werken, schoolde ik me in 2008 om tot uitzendconsulent. Voor mijn eerste job in de interimwereld zocht ik havengebonden logistieke profielen in Antwerpen. En in 2016 stapte ik over naar ASAP! Eerst werkte ik bij Antwerpen Maritiem en sinds kort vanuit Gent Office. Ik rekruteer nu specifieke bediendenprofielen in de regio. Dat bevalt me uitstekend!”

Hoe zit het met de work-life balance bij ASAP?

“Screening is echt mijn ding. Ik doe graag wat ik doe en ik vind dat ik er best goed in ben. Ik streef naar vier gesprekken met kandidaten per dag. Daar neem ik graag mijn tijd voor. Ik achterhaal hun talenten, interesses, competenties, engagement én werkgoesting. Want dat is waar ASAP voor staat. Enjoy, weet je wel! Tussendoor doe ik administratie: loonverwerking, contracten, persoonsfiches, … Ik volg het allemaal nauwgezet op. Ja, ik ben hier echt helemaal op mijn plek. Ik ben in een topteam terechtgekomen. Stuk voor stuk professionals en leuke mensen!”

Vanessa Wilkinson

ASAP’er sinds 2013

“De doorgroeimogelijkheden bij ASAP zijn indrukwekkend. Persoonlijkheid en talent staan hier centraal.”

Wat vind je het leukste aan je job? 

De persoonlijke contacten, zonder twijfel. Ik hou ervan met mensen te werken. Momenteel specialiseer ik me in bediendenjobs, en dan vooral voor retail. Dat vergt een specifieke aanpak met een intense screening. Interviews nemen gemakkelijk 1 à 1,5 uur in beslag. Maar die intensieve gesprekken maken het mogelijk om net dat juiste talent te selecteren. Het geeft ook echt voldoening als je de perfecte job voor iemand vindt en daarbij je klant ook echt versterkt. Voor die win-winsituatie doe ik het allemaal.

Heb je het gevoel te kunnen groeien in je job? 

Absoluut! De doorgroeimogelijkheden bij ASAP zijn indrukwekkend. Persoonlijkheid en talent staan hier centraal. Wat doe je graag in je job? That’s the question. In functie daarvan kan je opleidingen volgen en jezelf blijven ontwikkelen. Zo blijf je gemotiveerd. Bovendien werk ik in een tof team. Mijn office manager en ik kregen onlangs versterking van een nieuwe collega. Die begeleid ik mee. Een superleuke ervaring, zo mijn expertise doorgeven! Enjoy your Job? Dat ervaar ik elke dag bij ASAP.