De arbeidsmarkt verandert aan een razendsnel tempo. Gegarandeerd een toffe (nieuwe) job vinden? Deze beroepen zijn tegenwoordig bijzonder in trek op de arbeidsmarkt.

Job als technieker

Sleutel je graag aan machines en installaties? Dan is de job van technieker helemaal jouw ding. Storingen oplossen, problemen detecteren, kwaliteitscontroles uitvoeren: jouw vakkennis van PLC, elektriciteit en pneumatica zorgt ervoor dat alle productieprocessen efficiënt verlopen.

Job als operator

High tech machines instellen en/of bedienen, producten minutieus controleren die voorbij komen: als operator waak je over de kwaliteit van alles wat buiten gaat in de onderneming. Dit is ‘enjoy’ aan de lopende band.

Jobs in de bouw

Future-proof constructies bouwen, historische panden renoveren, aangename woon- en werkplekken inrichten: daar stroop jij je mouwen maar al te graag voor op. Je ziet dan ook echt resultaat van je werk. Van ruwbouw tot afwerking: jij voelt je helemaal thuis op een bouwwerf.

Job als hr-consultant

Andere mensen de job van hun leven bezorgen: is dat niet de mooiste job ooit? Elke dag ga jij enthousiast en met een flinke portie empathie aan de slag om de perfecte match te vinden tussen bedrijven en talenten. Dieptegesprekken, interviews, (e-)screenings: bezig zijn met mensen is helemaal jouw ding.

Job als heftruckchauffeur en reachtruckchauffeur

Producten laden, lossen, verplaatsen, stockeren, kwaliteitscontroles uitvoeren en orders picken: alles loopt bij jou op wieltjes. Met je heftruck en/of reachtruck vind jij moeiteloos je weg in een magazijn. Inkomend of uitgaand, jij zorgt ervoor dat alle producten en ladingen op de juiste plek geraken.

Job als chauffeur

Elke dag de baan opgaan, dat is écht jouw ding. De cabine van je bestel- of vrachtwagen is dan ook je tweede thuis. Goederentransport, personenvervoer, een koerierdienst, korte trajecten in de buurt of lange internationale trips: als chauffeur kan je heel wat kanten uit.

Job als customer contact agent

Klanten helpen en hen een onvergetelijke ervaring laten beleven? Jouw enthousiaste persoonlijkheid, vriendelijke telefoonstem en een klantgerichte attitude maken het verschil. Inbound, outbound, via telefoon, mail, social media of chatbox: een job als een callcentermedewerker, televerkoper of klantendienstmedewerker is geknipt voor jou.

Jobs in administratie en onthaal

Microsoft Office is je beste vriend. Word, Excel en Outlook hebben voor jou dan ook geen geheimen. Verslagen, facturen, dossiers: in jouw handen zijn ze veilig en supersnel vindbaar. En die telefoons? Die sta jij met één brok enthousiasme te woord.

Vind jouw droomjob.

Ontdek ons aanbod