We zijn onze website aan het verbeteren. Hierdoor werken mogelijk nog niet alle functionaliteiten optimaal. Loop je ergens vast? Stuur zeker je vraag door via ons contactformulier. We helpen je snel verder.

Zijn je examens achter de rug? Oef! Dan kan je nu even relaxen en genieten van een toffe zomer vol zon, natuur, avontuur en/of cultuur. Of je kan gebruik maken van die vrije tijd om een centje bij te verdienen. Kwestie van je festivalticket en buitenlandse trip met vrienden zelf te kunnen financieren. Op zoek naar een lastminute vakantiejob? Check dan snel in bij ASAP voor een zomerjob die aanvoelt als vakantie! 

Ben je lastminute op zoek naar een vakantiejob? Dan is er maar 1 plek waar je moet zijn. Rep je als de bliksem naar de (online) incheckbalie van ASAP. Want daar spot je tal van jobs voor studenten: bij grote en kleine ondernemingen, in diverse sectoren, in je buurt en tegen de beste contractvoorwaarden.

Hoe je die lastminute studentenjob aan de haak slaat?
 

Spring binnen in een ASAP-kantoor in je buurt

Onze uitzendconsulenten wachten je met een glimlach op aan onze incheckbalie. In functie van je capaciteiten en wensen overhandigen ze je graag je ticket voor een vakantiejob die je op het lijf geschreven is. Eentje waar je zelfs op de meest zonnige dagen met plezier naar toe gaat. En waarin je heel wat kan leren, zodat je meteen een professionele referentie hebt die super staat op je cv. Zo werk je niet alleen aan de stand van je bankrekening, je werkt ook aan je toekomst!

Zoek online naar een vakantiejob

Kan je niet wachten? Surf dan snel naar ASAP.be en check onze vakantiejobs online. Maak een selectie op sector en regio en scroll alvast door alle openstaande vacatures. Heb je een toffe vakantiejob in het vizier? Solliciteer dan meteen online. Dat kan makkelijk met een online profiel. Vul even je persoonlijke gegevens in en solliciteer voortaan in 1 klik. Zo hoef je niet eindeloos je gegevens in te vullen bij elke job die je ziet zitten. Handig toch, niet?

Klaar voor een productieve zomer als jobstudent? Wij hopen je snel te mogen verwelkomen!


Alvast heel veel succes en … Enjoy your (summer) Job!

Vind jouw perfecte studentenjob

Ontdek ons aanbod