Het studentenleven is niet goedkoop, dat zal je wel iedere dag ervaren. Misschien sponsoren je ouders je schoolkosten, maar daarbuiten wil je ook graag op je eigen benen staan. Kwestie van je festivalticket en buitenlandse trip met vrienden zelf te kunnen financieren. Of misschien wil je gewoon ontdekken hoe jouw opleiding zich vertaalt in een echte job. Maar hoe begin je daar nu aan? Check snel in bij Asap en wij helpen je op weg naar een studentenjob die aanvoelt als vakantie! 

Of je nu lastminute op zoek bent naar een studentenjob, vakantiejob of weekendjob, er maar 1 plek waar je moet zijn: Rep je als de bliksem naar de (online) incheckbalie van Asap. Want daar spot je tal van jobs voor studenten: bij grote en kleine ondernemingen, in diverse sectoren, in je buurt en tegen de beste contractvoorwaarden.

Hoe je die lastminute studentenjob aan de haak slaat?
 

Spring binnen in een Asap-kantoor in je buurt

Onze uitzendconsulenten wachten je met een glimlach op aan onze incheckbalie. In functie van je capaciteiten en wensen overhandigen ze je graag je ticket voor een studentenjob die je op het lijf geschreven is. Eentje waar je iedere dag opnieuw met plezier naartoe gaat. En waarin je heel wat kan leren, zodat je meteen een professionele referentie hebt die super staat op je cv. Zo werk je niet alleen aan de stand van je bankrekening, je werkt ook aan je toekomst!

Zoek online naar een vakantiejob

Kan je niet wachten? Surf dan snel naar Asap.be en check onze studentenjobs online. Maak een selectie op sector en regio en scroll alvast door alle openstaande vacatures. Heb je een toffe studentenjob in het vizier? Solliciteer dan meteen online. Dat kan makkelijk met een online profiel. Vul even je persoonlijke gegevens in en solliciteer voortaan in 1 klik. Zo hoef je niet eindeloos je gegevens in te vullen bij elke job die je ziet zitten. Handig toch, niet?

Klaar voor een jobstudent die aanvoelt als vakantie? Wij hopen je snel te mogen verwelkomen!


Alvast heel veel succes en … Enjoy your (student) Job!

Vind jouw perfecte studentenjob

Ontdek ons aanbod