Enjoy your Job? Dat mag je bij De Feestwinkel in Oudenaarde gerust letterlijk nemen. Office Manager Erkina Darragas van De Feestwinkel vertelt enthousiast.

Erkina: “Fun, daarin zijn wij gespecialiseerd. Voor een origineel feest boordevol sfeer moet je bij ons zijn. Niet alleen omwille van onze spectaculaire kostuums – je kan maar liefst 10 000 outfits kopen of huren. Maar ook voor alle mogelijke accessoires, decoratie, springkastelen, bellenblaasmachines, … die je living, tuin of feestzaal compleet transformeren. Het nieuwe jaar knallend inzetten? Dat kan met ons assortiment vuurwerk.”

“Wij zijn bovendien gekend om onze spetterende balloncreaties”, gaat Erkina verder. “Ballonnen in alle formaten, vormen en kleuren, ballonnen als originele cadeauverpakking, maar ook ballonzuilen voor openingen, opendeurdagen, recepties, ... Wij hebben het allemaal.”

Professionele feesthulp van ASAP

Halloween, Nieuwjaar, carnaval, … Van eind november tot en met maart is het bij De Feestwinkel alle hens aan dek. Zeker met de gloednieuwe webshop. Erkina verduidelijkt: “Door de webshop worden we niet alleen bedolven onder bestellingen vanuit het hele land. Ook vanuit Nederland ontvangen we gigantisch veel aanvragen. We maken er bovendien een punt van om supersnel te leveren: maximum 1 à 2 werkdagen na bestelling mag je je spullen verwachten.”

Erkina: “Gelukkig kunnen we in die hectische periode altijd rekenen op de professionele hulp van ASAP. Een hele geruststelling. Office manager Julie en uitzendconsulenten Vanessa en Gwendolyn weten perfect wat wij nodig hebben. Keer op keer krijgen we uitstekende werkkrachten over de werkvloer. Talenten die meer dan voldoen aan onze verwachtingen. En die dan ook mogen rekenen op een permanente job.”

“ASAP en De Feestwinkel? Dat is gewoon feest”, besluit Erkina. “Een perfecte match, waar we hopelijk nog lang van genieten.”

Inspiratie nodig voor je volgende feestje? Rep je naar www.feestwinkel.be. Contacteer jouw dichtsbijzijnde ASAP-kantoor voor talenten die meer dan voldoen aan jouw verwachtingen.

Enjoy your Job!

Vind jouw droomjob!

Ontdek ons aanbod

Meer blogartikels lezen