Je batterijen opladen na een drukke werkweek? Rep je samen met je collega’s naar Waals-Brabant. Provinciehoofdstad Waver en omstreken zijn verrassend veelzijdig en hebben heel wat voor je in petto voor een leuke teambuilding. Zet je schrap voor een dag vol avontuur en cultuur op deze topadressen!

Aventure parc: slingeren als Tarzan, tuimelen als Indiana Jones

Uitdagingen aangaan: je doet het niet alleen op je werk. Ook daarbuiten staan er (samen met collega’s) avonturen in je agenda. Maar wees gerust: in Aventure Parc kom je maar wat graag uit je comfortzone. Deze plek jaagt je adrenaline letterlijk de hoogte in. Klimmen, stuiteren, zwieren tussen bomen, lopen over apenbruggen, bungee-, en jungle-jumps: 4 leuke teambuilding parcours halen de avonturier in je naar boven. Even genoeg geslingerd? Relax dan en geniet van een drankje op het zalige terras.

Aventure Parc, rue Sainte Anne 152, 1300 Waver, www.aventureparc.be

Citizen Kane Café: smullen van cultuur in de meest hippe koffiebar

Niet voor niets is deze koffiebar genoemd naar wat filmcritici de beste film aller tijden noemen. Want Citizen Kane is meer dan een café, het is een cultuurtempel. Tussen de rode bakstenen muren waan je je op een filmset. Lees een magazine terwijl je nipt van zalige koffie met homemade zoetigheden. Zet de perfecte lunch in scène of maak er op vrijdag een leuke afterwork van met collega’s. Geniet tot in de late uurtjes van happy hours en concerten. Dit is puur entertainment.

Citizen Kane Café, rue Charles Sambon 10, 1300 Waver, www.facebook.com/citizenkanecafe

Hergé Museum: opgaan in de geniale wereld van de geestelijke vader van Kuifje

Liever een culturele teambuilding? Dan moet je dit magistrale adres op een boogscheut van Waver gewoon gezien hebben. Tachtig originele platen, achthonderd foto’s en diverse items tekenen een kleurrijk beeld van een van onze beroemdste Belgen. En het museum dat hem eert, is al even geniaal. De setting is zo betoverend, het is alsof je door een strip van Hergé dwaalt. Even naar adem happen (en anders lekkers)? Installeer je in het eetcafé Le Petit Vingtième, genoemd naar het magazine waarin Kuifje voor het eerst verscheen.

Hergé Museum, rue du Labrador 26, 1348 Louvain-la-Neuve, www.museeherge.com


Waver en omstreken hebben duidelijk alles voor een spannende, betoverende en fantasierijke dag voor jou en je collega’s. Genoten van je trip? Tag ons op Instagram met @asaphrgroup.

Enjoy your Break! Enjoy your Job!

Vind jouw droomjob!

Ontdek ons aanbod

Meer blogartikels lezen