Ben je uitgekeken op je job? Begin je al op zondagavond te malen? Trek je op maandag met loden schoenen naar het werk? Niet doen! En zeker niet als het van Asap afhangt. Want ‘Enjoy your Job’ is ons motto! En dat kan. Hoe? Door een job te vinden die bij je past en je weer gelukkig maakt. Het goede nieuws? Je hoeft het niet alleen te doen. Met de coaching van Asap weet jij in no time weer wat belangrijk is voor jou en kies je gericht voor de juiste job!

Het roer omgooien?

Mis jij diepgang of waardering in je werk? Of ben je net op zoek naar meer ademruimte en droom je van een flexibelere job? Let’s go for it! Klinkt dat voor jou allemaal mooier en makkelijker dan het in werkelijkheid is? Dan heb je gelijk. Het zal niet simpel zijn om het roer volledig om te gooien. Zeker niet als je droomt van een compleet andere job. Want je hebt al heel wat ervaring en expertise in je job opgebouwd en er zijn je financiële verplichtingen. En toch …

Twijfels? Stap uit je comfortzone

Je hebt inderdaad geen garantie dat een nieuw avontuur je evenveel zekerheid en meer geluk gaat brengen. Maar eeuwig met vragen en frustraties blijven zitten, zie jij dat zitten? Almaar meer mensen kampen met een burn-out of een bore-out. En dat wil jij voorkomen. Een carrièreswitch betekent uit je comfortzone stappen. Gelukkig kun je met een Asap-coach op voorhand je dromen en verwachtingen goed aftoetsen en dan pas de definitieve stap zetten.

Hoe ga ik van start?

Loopbaanbegeleiding bij Asap helpt jou om de puntjes op de i te zetten. Een ervaren loopbaancoach begeleidt jou stap voor stap naar je nieuwe professionele uitdaging.

  1. Samen met je coach kijk je kritisch naar je huidige situatie.
    Je krijgt zo meer inzicht in jouw bewustzijn en dromen. Wat moet er volgens jou veranderen en waarom? Zo maak jij je verwachtingen zo concreet mogelijk.

  2. Via oefeningen en opdrachten ontdek je wat jou écht motiveert en welke jobs bij jou passen.

  3. Samen met je coach stel je een plan van aanpak op, met een duidelijk einddoel.
    Na de voorgaande analyse en opdrachten heb je meer vertrouwen om stappen te ondernemen. Kiezen is niet altijd verliezen.

  4. Zet next steps. En geniet van dit moment.
    Ga voluit voor een job die jou zo goed ligt dat het niet meer als werken aanvoelt. Je kunt tijdens je traject altijd met ons terugkoppelen.

Ga voluit voor je passie

“Is dat niet duur, zo’n persoonlijk traject?” Neen, want met loopbaancheques betaal je zelf maar een klein stukje van de begeleiding. Een loopbaancheque kost je 40 euro en daarvoor krijg je vier uur intensieve begeleiding. Een kleine investering in een toekomst waarin jij je dromen volgt. Volg je passie en Enjoy!


Droom je van een andere job? Maak er dan werk van, samen met Asap. Wij helpen jou je vleugels uitslaan.

Enjoy Your Job!

Vind jouw droomjob.

Ontdek ons aanbod