Tot voor kort versterkten onze ASAP-uitzendkrachten enkel de werkvloer van privébedrijven. Maar een baanbrekend KB Vlaams decreet maakt het sinds kort ook mogelijk voor overheidsdiensten en -bedrijven lokale besturen om tijdelijke collega’s in te zetten. De voordelen daarvan? Die zetten we graag voor je op een rijtje.

De HR-uitdagingen in overheidsbedrijven en -diensten verschillen in wezen niet veel met die van bedrijven in de privésector. Als (te) veel medewerkers (gepland of ongepland) afwezig zijn, komt er heel wat werkdruk op het team te staan. Zeker tijdens drukke periodes of bij werkzaamheden die niet tot het normale takenpakket behoren.

Die werkdruk opvangen is dan absoluut prioritair. En wie kan daarbij beter helpen dan een jobspecialist bij uitstek? Want een hoog Enjoy your Job-gehalte garandeert niet alleen het welbevinden van je medewerkers, maar ook een feilloze dienstverlening.

Dit is waarom jij – net als 2000 succesvolle Belgische ondernemingen – graag beroep doet op de jobdiensten van ASAP.

3 redenen waarom je beroep zou moeten doen op de diensten van ASAP

  1. Je krijgt vakkundige talenten over de werkvloer.
    Administratieve medewerkers, chauffeurs, technici, arbeiders of bedienden: onze gespecialiseerde afdelingen garanderen je talenten die vanaf dag één perfect kunnen meedraaien op je afdeling of in je onderneming. Zo werkt je team asap terug op kruissnelheid.

  2. Je vermijdt een grote werkachterstand.
    Onze radar screent de arbeidsmarkt onophoudelijk. Gespecialiseerde interne en externe selectiekanalen garanderen een sterke pool aan talenten. Zo kunnen wij ongekend snel inspelen op jouw vraag. ASAP is niet voor niets onze naam.

  3. De juiste talenten zijn nationaal beschikbaar.
    Eén telefoontje is voldoende. Jouw vaste contactpersoon zet meteen ons hele netwerk achter de schermen voor jou in werking. Van West-Vlaanderen tot Luxemburg: met meer dan 80 nationale ASAP-kantoren is er altijd wel eentje in de buurt van jouw onderneming of diverse afdelingen ervan.

Je overheidswerkvloer tijdelijk versterken met de meest getalenteerde talenten? Zodat jij ten allen tijde een feilloze dienstverlening kan blijven garanderen? Contacteer onze uitzendconsulenten via een kantoor in jouw buurt of op het nummer 089 20 14 00.


Succes en … Enjoy your Job!

Hulp nodig bij de werving en selectie van nieuw talent?

Schakel dan ons team van hr-experts in.

Contacteer ons

Meer blogartikels lezen