Goedemorgen? Bonjour? Buon Giorno? Bom dia?

Asap heeft ambitieuze plannen om zijn geografische voetafdruk uit te breiden. In dat kader zijn we samen met Expertum in het samenwerkingsverband ‘Eurotemps’ gestapt. De andere partners waarmee we in deze samenwerking stappen zijn het Franse RAS, het Italiaanse Orienta en het Portugese Talenter.

Via dit collectief van gelijkgestemde HR-spelers krijgen we nu ook toegang tot de Zuid-Europese markt en kunnen we beter aan de vraag van onze klanten voldoen over de landsgrenzen heen. Jean-François Vlaminck, District Manager van Asap Brussel, zal het Eurotemps-project leiden. Hij zal de internationale opportuniteiten opvolgen met onze nieuwe partners.

Waarom opent deze Europese samenwerking (Eurotemps) deuren voor Asap?

Als de hoofdzetel van een van onze (potentiële) klanten zich bevindt in België, Duitsland, Frankrijk, Italië of Portugal kan Asap nu, als one-stop-shop, uitzendarbeid aanbieden in meerdere landen tegelijk. Hetzelfde geldt uiteraard voor de andere partners in het collectief, wat ons dan weer toegang geeft tot eventuele nieuwe klanten.

Jean-François Vlaminck, Project Lead Eurotemps: "Eurotemps is een belangrijk strategisch partnership omdat het ons enerzijds toestaat om ons eigen klantenbestand nu ook te bedienen over de landsgrenzen heen en omdat het ons anderzijds ook toegang geeft tot potentiële nieuwe klanten via onze partners. Ik zie in dit collectief ook een mooie opportuniteit om uit de ervaringen van onze partners te leren over nieuwe markten."

Zie jij alvast potentieel of heb je vragen? Stuur een mailtje naar eurotemps@asap.be.

Eurotemps in de pers:

Vind versterking voor jouw team!

Contacteer ons

Meer blogartikels lezen