Asap’s love for talent stopt niet aan de deur van onze vertrouwde kantoren. Onze uitzendconsulenten speuren ook regelmatig naar talent op interessante jobbeurzen.

Jobbeurzen zijn een ideale gelegenheid om de jobmarkt te verkennen. Kom langs op onze Asap-stand en maak persoonlijk kennis met onze medewerkers! Zodat je meteen kan tonen wat je in je mars hebt. Een aanpak die ‘werkt’! Daar kunnen ex-Ford medewerkers Jean-Pierre, Johan en Peter van mee spreken.

Vlot een nieuwe job dankzij Asap

Jean-Pierre (51): "Alle contacten met Asap verliepen vlot"

“Ik kwam eerder toevallig in contact met Asap, via mijn schoonzoon. Vanuit het kantoor van Genk hoorde ik over een vacature bij Autoneum, een producent van akoestische en thermische onderdelen voor de automobielsector. Ik twijfelde niet en maakte direct een afspraak. Alle contacten met Asap verliepen vlot. Na een paar gesprekken en een examen veiligheid kon ik starten op mijn nieuwe job. Ik bedien nu een volledig computergestuurde productiemachine voor tapijten, die ik dankzij een wekenlange opleiding in de vingers kreeg. Na 26 jaren trouwe dienst bij Ford Genk toch wel een hele stap. Maar één waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Integendeel. Via Asap krijg ik de kans om in de autosector te blijven werken, een sector die me nauw aan het hart ligt."

Dankbaar voor mijn nieuwe uitdaging dankzij Asap

Johan (49): "Twee jaar heb ik gezocht [naar een job]. Zonder resultaat. Tot ik een flyertje van Asap in handen kreeg"

“Bijna 28 jaar werkte ik op de afdeling carrosserie van Ford. Lassen, vijlen, slijpen, polieren, … ik deed het allemaal. Tot ik de eerste berichten van een mogelijke sluiting hoorde. Ik had er geen goed oog in en ging op zoek naar een nieuwe job. Twee jaar heb ik gezocht. Zonder resultaat. Tot ik een flyertje van Asap in handen kreeg over hun Ford Jobdag. Daarna ging alles snel. Na enkele gesprekken kon ik aan de slag bij Dent-Art. Daar ben ik verantwoordelijk voor carrosserieherstellingen. Bijna hetzelfde als mijn oude job – die ervaring is dus mooi meegenomen. Maar ik leer elke dag nieuwe dingen, zoals uitblutsen zonder schade. Een fijne uitdaging, met dank aan Asap.”

Hoe Asap zorgde dat Peter met plezier gaat werken

Peter (47): "Ik ben blij dat ik de stap naar Asap zette."

“Het bericht van de sluiting van Ford Genk was behoorlijk schrikken. Toen de sluitingsdag naderde, besefte ik dat ik snel een keuze moest maken. Ik wilde absoluut niet tegelijk met 4000 medewerkers op de arbeidsmarkt belanden. Dus nam ik contact op met Asap. Via een kameraad hoorde ik over hun jobmogelijkheden voor ex-Fordmedewerkers. En inderdaad: Asap had een vacature voor een productie operator bij Autoneum. Enkele dagen later had ik ter plaatse een persoonlijk gesprek. Een week later kreeg ik een rondleiding en … even later ook de job! Bij Ford Genk was ik hoofdmagazijnier. Nu werk ik in een productieomgeving. Dat was even aanpassen, maar dankzij de goede interne opleiding verloopt alles vlot. Ik ben blij dat ik de stap naar Asap zette. Ik ga nu elke dag terug met plezier werken.

Zeggen deze verhalen je wel wat? Mis de volgende jobbeurzen dan zeker niet! Je vindt ze allemaal hier. Want de beste kansen op een goede job … die vind je bij Asap.

Vind jouw droomjob!

Ontdek ons aanbod