Jobs bij Meat & More en Meat Atelier

Ontdek hieronder de openstaande vacatures.

Vacatures bij Meat & More

Beenhouwer

Ben jij gepassioneerd door je vak? Werk je graag in een (h)echt team? Solliciteer dan nu! Als beenhouwer beheers je het vak tot in de puntjes. Je waakt er steeds over dat de kwaliteit van het aanbod op niveau blijft. Je verwerkt vers vlees, je beent het uit en versnijdt het optimaal. Je staat daarnaast mee in voor het vervaardigen van allerhande bereidingen. De toonbank is jouw troon en pronkstuk: presentatie en onderhoud doe jij op een uitzonderlijke manier.

Wevelgem
38
Optie vast na interim

Verkoopmedewerker vleeswaren

Voor een winkel in Landen zijn we op zoek naar een verkoopmedewerk(st)er charcuterie. Dit voor een part time functie van 20u per week. Je bent verantwoordelijk voor bediening aan de charcuterie en alle bijhorende taken. Deze taken houden in: - het proper houden van de toonbank - voorverpakte goederen uit stallen - kleine gerechten voorverpakken - de toonbank op orde houden Verder zorg jij ervoor dat alles hygiënisch vlot verloopt. Je krijgt de kans om actief mee te denken over mogelijke verbeteringen in de beenhouwerij.

Landen
38
Optie vast na interim

Verkoopmedewerker Fulltime

Voor een winkel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een ervaren verkoopmedewerk(st)er charcuterie voor een voltijdse betrekking. Je bent verantwoordelijk voor bediening aan de charcuterie en alle bijhorende taken. Deze taken houden in: - het proper houden van de toonbank - voorverpakte goederen uit stallen - kleine gerechten voorverpakken - de toonbank op orde houden Verder zorg jij ervoor dat alles hygiënisch vlot verloopt. Je krijgt de kans om actief mee te denken over mogelijke verbeteringen in de beenhouwerij.

Tessenderlo
38
Optie vast na interim
ALLE JOBS BIJ MEAT & MORE BEKIJKEN