Jobs bij Ikea

Op zoek naar een job bij Ikea? Tijdelijk of vast. Bekijk hier onze vacatures bij Ikea.

Vacatures bij Ikea

Procesoperator - Chemie

Een bedrijf gelegen in Ertvelde, dat gespecialiseerd is in vetten omzetten naar cosmetica, is op zoek naar procesoperatoren! Wil je werken in een snelgroeiende onderneming die tot de Europese top behoort? Heb je ambities om door te groeien? Wil je werken in een volcontinu systeem? Dan ben jij de ideale kandidaat! Wat kan je verwachten: In de eerste 6 maanden geniet je van een opleiding op maat en word je ingezet als pompman. Als pompman zorg je ervoor dat verschillende silo's verbonden zijn met elkaar. Na deze periode zal je doorgroeien naar een eerste installatie. Je zal instaan voor deze installatie en deze tot de op de puntjes controleren en beheren (beeldscherm). Nadien zal je instaan voor meerdere installaties en krijg je ook meer verantwoordelijkheid. Na de opleiding zal dit leiden tot een variatie van 4u buitenwerk en 4u binnenwerk. Heb je interesse? Aarzel niet en neem contact op 09/216.40.80 of stuur uw CV op naar evergem@asap.be

Evergem
40
Onmiddellijke vaste indienstname

Afvuloperator

Deze onderneming staat in voor de productie en verkoop van ruwe olie en aardgas. Daarnaast produceert deze smeeroliën, die motoren draaiend houden en chemicaliën, waarmee gewone gebruiksvoorwerpen gemaakt worden. Hiervoor zijn we op zoek naar een filling operator die in 3-ploegen zal werken. Als operator ondersteun je het productie proces (afvullen van producten 1L tot 1000L). Je leert de verschillende afvullijnen bedienen. Verder zal je ook de vaten wegzetten, dit manueel of met een heftruck. Dit is een tijdelijke opdracht.

Gent
Tijdelijke job

Heftruckchauffeur

Zin om te werken bij een chemisch bedrijf in de Gentse Zeehaven? Heb je er ook geen probleem mee om af en toe bij te springen in de productie? Dan zal je je zeker goed voelen bij onze klant als heftruckchauffeur. Jouw doel is om de dagelijkse aan -en afvoer van componenten en afgewerkte producten veilig en stipt te laten verlopen tussen het magazijn en de productie, of omgekeerd. Maar ook het laden van vrachtwagens zal tot jouw takenpakket behoren. Alles moet steeds correct verwerkt worden in het SAP-syteem. Hiervoor gebruik je een scanner of de PC in je heftruck.

Gent
39
Tijdelijke job
ALLE JOBS BIJ IKEA BEKIJKEN