Mee dingen in beweging zetten in automotive?

Federal-Mogul Motorparts is een wereldleider in de productie van originele uitrustingen en onderdelen voor lichte voertuigen en commerciële toepassingen. Innovatie is daarbij een must. Steeds weer nieuwe evoluties in technologieën en producten spelen in op veranderende behoeften en houden klanten wereldwijd op de weg, in de lucht en op het water. Het is geen toeval dat beroepsmonteurs Federal-Mogul-onderdelen onvoorwaardelijk vertrouwen.

Zin om altijd in beweging te blijven en motordelen mee helpen ontwerpen, produceren en verdelen? Check onze automotive jobs.

Vacatures bij Federal Mogul

Magazijniers 2 ploegen

Voor een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare orderpickers. Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck. - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

Blaasveld
38

Tijdelijke magazijniers/verhuizer te Willebroek

Voor ons bedrijf te Willebroek in volle groei zoeken wij helpende handen met onze interne verhuis. De bedoeling is dat je in het magazijn zelf de werkplekken helemaal zal voorbereiden met enkele collega's. Dit is een tijdelijke functie van enkele weken/maanden. Ben jij onmiddelijk beschikbaar en wil je vol enthousiasme onze interne verhuis mee mogelijk maken? Stuur dan zeker even jouw recente en volledige cv door naar federalmogul@asap.be !

Willebroek

Orderpickers vast nacht

Voor een internationale spelerin de logistiek van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde, ervaren en betrouwbare orderpickers voor de nachtploeg. Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck. - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Fysich overladen in een andere verpakking.

Willebroek
37
ALLE JOBS BIJ FEDERAL MOGUL BEKIJKEN