Mee dingen in beweging zetten in automotive?

Federal-Mogul Motorparts is een wereldleider in de productie van originele uitrustingen en onderdelen voor lichte voertuigen en commerciële toepassingen. Innovatie is daarbij een must. Steeds weer nieuwe evoluties in technologieën en producten spelen in op veranderende behoeften en houden klanten wereldwijd op de weg, in de lucht en op het water. Het is geen toeval dat beroepsmonteurs Federal-Mogul-onderdelen onvoorwaardelijk vertrouwen.

Zin om altijd in beweging te blijven en motordelen mee helpen ontwerpen, produceren en verdelen? Check onze automotive jobs.

Vacatures bij Federal Mogul

Magazijnmedewerkers jobdag 16/12

Voor een internationale logistieke speler te Tisselt, zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers. Hiervoor organiseren wij op zaterdag 16/12 een JOBDAG om 10u en 11u op het bedrijf zelf! Heb je goesting om een bedrijf met de juist DRiV te leren kennen? Laat het ons Asap weten! Hoe gaat je job eruitzien? - Uitvoeren van orderpicking taken op basis van door het computersysteem verstrekte informatie, zowel handmatig als met behulp van een verticale orderpicktruck. - Ontvangen, uitpakken en op de juiste locatie in het magazijn plaatsen van binnenkomende zendingen volgens de instructies van het computersysteem. - Scannen van elk pakket om het een uniek identificatienummer te geven. - Indien nodig, fysiek verplaatsen van producten naar andere verpakkingen.
Tisselt
37

Warehouse workers

We are currently looking for warehouse employees for Driv in Willebroek. As a warehouse worker, your responsibilities will include operating an order picker and stacker. You will be responsible for locating goods within the warehouse. Picking and preparing orders for shipment. Applying a unique scanning system to the goods. Physical loading and unloading of goods will also be part of your duties as a warehouse worker.
Willebroek
37

Teamleader nachtploeg

Voor een logistiek bedrijf te Willebroek zijn we op zoek naar een teamleider voor de vaste nachtploeg (22-6 uur) op onze afdeling in Willebroek. Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele organisatie en resultaten. -Je plant en beheert de resources van de shift, en volgt de prestaties van de medewerkers op. -Je staat in voor de planning van noodzakelijke machine- en proces-trainingen, en zorgt voor de opvolging van efficiëntie en procesverbetering. -Je bent ook verantwoordelijk voor de EHS-ergonomie, registratie van incidenten, ongevallen en EHBO, evenals de kwaliteitsprestaties van het team in termen van PPM. -Je neemt deel aan de dagelijkse meetings en rapporten, waaronder :5' meetings, urenregistratie, verlofplanning en shift handover. -Je volgt de materiaalvoorziening op en zorgt voor de correcte toepassing van procedures en instructies. -Je bent het aanspreekpunt voor andere afdelingen, zoals Inbound admin, Traffic en Customs, voor dagelijkse operationele issues, en voor magazijn operators bij problemen en oplossingen. Wij zoeken een ervaren en gemotiveerde kandidaat die resultaatgericht, kwaliteit gedreven en communicatief is. Je hebt leidinggevende capaciteiten, een sterk organisatorisch vermogen en bent stressbestendig. Je hebt ervaring met PC/Windows en courante MS software & SAP, en een kritische ingesteldheid met oog voor verbeteringspotentieel. Een no-nonsense mentaliteit, initiatief nemend en flexibiliteit in tijdsbesteding zijn ook belangrijke eigenschappen. Je hebt een voorbeeldfunctie en bent bereid om steeds verder te ontwikkelen, inclusief het behalen van brandpreventie & EHBO attesten.
Tisselt
37
ALLE JOBS BIJ FEDERAL MOGUL BEKIJKEN