Jobs bij DV Fresh

Op zoek naar een job bij DV Fresh? Tijdelijk of vast. Bekijk hier onze vacatures bij DV Fresh.

Vacatures bij DV Fresh

Student Orderpicker Zaterdag voormiddag

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van besellingen voor klanten. Aan de hand van de bestelbon, haal je manueel of met een transpallet de goederen uit de frigo's. Je maakt de bestelling verzendklaar door de goederen op paletten te stapelen in de juiste bakken. Tot slot zorg je voor de opmaal van de correcte leveringsbon(inclusief leeggoed) en het laden van de bestelling in de vrachtwagen. Je werkt op zaterdag van 7u tot 12u.

Egem

Kwaliteitsassistent

DV Fresh is een dynamisch en innovatief Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het versnijden en verpakken van een uitgebreid gamma aan verse groenten. Deze groenten vinden hun weg naar zowel groot- als kleinhandelaars. Binnen deze groeiende onderneming zijn we op zoek naar een gedreven medewerker voor onze kwaliteitsdienst. Onderstaande taken zullen o.a. tot jouw takenpakket behoren: - Opleiding en begeleiding van het personeel m.b.t. instructies op de werkvloer - Steekproeven uitvoeren in de productie - Controle op hygiëne op de werkvloer, kleedkamers,... - Temperatuur registratie,... - Begeleiden en opvolgen interne audits - ....

Egem
38

Meewerkende productiechef

Als meewerkende productiechef sta je in voor de efficiënte opmaak, uitvoering en opvolging van de productieplanning in jouw afdeling, je streeft daarbij de gevraagde leveringstermijn en kwaliteit- en veiligheidsnormen na. Je stelt wekelijks/dagelijks de productie- en personeelsplanning op en hebt daarbij oog voor kwaliteit, rendement en organisatie. Focus daarbij ligt op het leidinggevende, zonder het mensgerichte uit het oog te verliezen. Zo weet je je teamleden te motiveren en streef je naar ‘feel good, be good, do good’. Problemen weet je snel en goed op te lossen, ook onder tijdsdruk van een productieomgeving die zich focust op klantgerichtheid en accurate levering van verse producten. Indien technische problemen, werk je samen met de technische dienst. Aangezien we met verse groenten werken, start je op voor dag en dauw.

Pittem
38
ALLE JOBS BIJ DV FRESH BEKIJKEN