Jobs bij DV Fresh

Op zoek naar een job bij DV Fresh? Tijdelijk of vast. Bekijk hier onze vacatures bij DV Fresh.

Vacatures bij DV Fresh

Inpakker

Als inpakker verricht je manueel inpakwerk in een koude productieomgeving. Je hebt contact met voedingsproducten. Je bent in staat vlot tempo te volgen en werkt nauwkeurig mits visuele controle. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een vlot verloop van het inpakproces en je werkt nauw samen met collega-inpakkers en verantwoordelijken. Je staat in voor een goede orde en netheid van de directe werkomgeving. Binnen de kortste keren hebben groenten zoals pompoen, tomaat, wortel… geen geheimen meer voor jou. Werken in ploegen is voor jou geen probleem. De ene week werk je van 5u tot 12u en tevens ook op Zaterdagvoormiddag. De andere week werk je van 12u tot einde werk. Een koude werkomgeving schrikt je niet af : bij ons liggen de temperaturen tussen 4° en 7° Celsius. Het leuke aan een job bij DV Fresh ? •Mogelijkheid tot doorgroeien; •open communicatie tussen collega’s en werkgever; •respect en kwaliteit staan centraal; •je kan jezelf zijn.

Pittem

Magazijnier

Je wordt tewerkgesteld als medewerker op de ingangscontrole en bent verantwoordelijk voor de eerste verwerking van de leveringen. Ter voorbereiding van de registratie noteer je het lotnummer, het gewicht, het aantal bakken en ontvang je de leveringsbon. Daarnaast plaats je de geleverde grondstoffen in de koelcellen met behulp van een elektrische transpallet. Je zet je in om de koelcellen steeds te ordenen volgens het FIFO-principe (First In, First Out). Als medewerker inkomende goederen zorg je dat de leveringsplaats, zowel binnen als buiten, er steeds net bijligt confrom de hygiënregels die in de voedingssector van toepassing zijn. In een latere fase vervang je bij afwezigheid de verantwoordelijke van de inkomende goederen. Dan behoud je een overzicht van alle aanwezige grondstoffen en de locatie hiervan. Je gaat elke dag na of de koelcellen nog FIFO staan, zo niet doe je het nodige om ervoor te zorgen dat deze opnieuw correct staan.

Pittem
38

Orderpicker

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van bestellingen voor klanten. Aan de hand van de bestelbon, haal je manueel of met elektrische transpallet de goederen uit de frigo’s. Je maakt de bestelling verzendklaar door de goederen op paletten te stapelen in de juiste bakken. Tot slot zorg je voor de opmaak van de correcte leveringsbon (inclusief leeggoed) en het laden van de bestelling in de vrachtwagen. Je werkt van 9u tot 16u30. Daarnaast werk je ook 1 zaterdagvoormiddag op 2, van 7u tot 12u).

Pittem
38
ALLE JOBS BIJ DV FRESH BEKIJKEN