Heb jij zin om mee te werken aan de productie van lekkere zuivelproducten in een aangename, steeds veranderende en moderne productieomgeving?

Lees dan zeker verder en solliciteer vandaag nog voor één van de openstaande functies bij Limelco of schrijf je in voor de Limelco Jobdag op 3 mei.

Wie is Limelco?

Limelco werd in 1946, onder de naam Lilac, opgericht en bestond uit een fusie van een tiental kleinere melkerijen. De roots van Lilac liggen bij het ophalen van verse melk bij de lokale boeren, iets waar ze ongeveer 10 jaar geleden, kort na de toetreding tot de “Dairy Food Group”, opnieuw mee gestart zijn. Zo passeren ze nu dagelijks bij meer dan 260 lokale boeren wat neerkomt op jjaarlijks, ongeveer 200 miljoen liter verse boederijmelk rechtstreeks van bij de melkveehouder.

De meest recente jobs bij Limelco

Productiemedewerkers

Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zoeken we een flexibele productiearbeider die kan werken in 2 ploegen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van zuivelproducten zoals kazen, rijstepap en melkpoeder. Wat zijn jouw taken als productiemedewerker? - Ondersteuning van de operatoren. - Bevoorrading van de lijn. - Inpakken en stapelen van afgewerkte producten. Het kan ook zijn dat je als vlinder wordt ingezet om op andere afdelingen bij te springen. Een leuk weetje: elk uur is er een mogelijkheid om een test af te nemen van de afgewerkte producten. Als je een echte liefhebber bent van puddings, melkdranken, enz. is er de mogelijkheid om hiervan te proeven!
Zonhoven
40

Technisch operatoren nacht

Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een technisch operator in de vaste nacht. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een innovatieve, groeiende omgeving? Je takenpakket als technisch operator is divers: Je staat onder meer in voor het onderhouden, instellen en bedienen van de machines en voert kleine herstellingen uit. Je hebt een passie voor techniek, denkt probleemoplossend en beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden om in teamverband te werken. Met jouw technisch inzicht kan je zelfstandig storingen signaleren en oplossen.
Zonhoven
38

Technisch operator

Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een technisch operator in 2 ploegen. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in een innovatieve, groeiende omgeving met verschillende doorgroeimogelijkheden? Je start onmiddellijk met een contract van onbepaalde duur! Jouw dagdagelijkse taken zijn: - Je staat onder meer in voor het onderhouden, instellen en bedienen van de machines en voert kleine herstellingen uit. - Je hebt een passie voor techniek, denkt probleemoplossend. - Je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden om in teamverband te werken. - Met jouw technisch inzicht kan je zelfstandig storingen signaleren en oplossen.
Zonhoven
40
Bekijk alle openstaande jobs

Limelco, onderdeel van de Dairy Food Group

The Dairy Food Group is een Belgische fabrikant van zuivelspecialiteiten en zuivelalternatieven. Er zijn 4 productie-eenheden: Eurodesserts  Limelco  Incopack  Incorock. Het bedrijf dat instaat voor de dagelijkse melkophaling BMC (Belgian Milk Company) is onderdeel van dezelfde groep.

De groep werd opgericht in 1988 door Gilbert Nijs en is vandaag nog steeds in eigendom van de familie.

Limelco is gespecialiseerd in de productie van:

 • Verse kazen

 • Lang houdbare desserts in blik

 • Gesteriliseerde melkdrankjes & karnemelk

 • Room en melkpoeder voor de industrie

Waaruit bestaat de missie van de Dairy Food Group?

Elke dag het beste uit de melk van de lokale boeren halen en met begeestering (h)eerlijke zuivelspecialiteiten voor onze klanten creëren. En ze elke dag efficiënt & voedselveilig produceren.

Hiervoor houden ze zich aan 4 beloften:

 • Dagelijks verse melk ophalen bij 260 lokale boeren

  De verse melk van Limelco komt voor 80% van koeien die dagelijks in de weide grazen.

 • Kwaliteit en foodsafety staan bovenaan

  Alle productie-eenheden zijn BRC en IFS gecertificeerd.

 • Flexibiliteit voor doorgedreven maatwerk

  Maatwerk in recepturen en verpakkingsformats. Flexibiliteit in volume & assortimenten.

 • Innovatief met een eigen pilot-productielijn

  Een gepassioneerd R&D team creeërt permanent nieuwe producten.

De waarden van deze groep

Passie voor authenticiteit en smaakbeleving

Dichtbij de mensen

Als familiaal bedrijf: dichtbij de medewerkers en dichtbij de boeren.

Onvoorwaardelijk trouw aan kwaliteit

Trouw aan constante kwaliteit en aan voedselveiligheid

We streven naar het beste in alles wat we doen

Ondernemend en flexibel

Innoverende spirit

Méér smaak is kenmerkend voor alle producten van Limelco.

 • 3 l verse melk voor 1 kg kwark

 • Optimale bewaring van alle smaken bij de lang houdbare desserts dankzij UHT-sterilisatie

 • Room en melkpoeder komt voor een groot stuk van koeien die vanaf het voorjaar tot het najaar dagelijks in de weide leven en grazen

Nu ben jij toch zeker wel overtuigd om te werken bij deze topwerkgever?

Wil jij mee instaan voor de productie van de lekkerste verse kazen, unieke melkdranken in flessen of desserten in blik?

Ontdek alle openstaande functies