Volg een gratis leertraject als technisch operator en start onmiddellijk in een nieuwe job!

Altijd al willen weten wat een technisch operator precies doet? Of heb je gewoon genoeg van je huidige job en ben je helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging? Geef dan je carrière een nieuwe wending en word technisch operator.

Geen techniek in de vingers? Dat is helemaal oké! Of je nu bakker, schoonheidsspecialiste, receptioniste of boekhouder bent... wij dompelen jou helemaal onder in de wereld van techniek en leren jou de kneepjes van het vak. Op het einde van je leertraject kan je onmiddellijk aan de slag met een vast contract bij één van onze TOPwerkgevers: Beyers, de grootste koffiebrander van België.

En dat kost je helemaal niets. Het enige dat we van je vragen is goesting om aan de slag te gaan.

In 5 stappen naar je nieuwe job

Ga aan de slag bij de grootste koffiebrander van België

Schrijf je nu in!

Wie is Beyers?

Beyers tilt koffie naar een hoger niveau sinds de oprichting ervan in Antwerpen in 1880 - meer dan 140 jaar geleden.

Wist je dat sommige delen van het bedrijf zelfs teruggaan tot 1769? Dat is het jaar waarin de Nederlandse vestiging voor het eerst openging. In die tijd stonden ze bekend om de verkoop van koffie en thee. Samen kunnen ze trots terugkijken op een erfgoed dat 250 jaar koffiehandel omspant.

Vandaag is Beyers - als onderdeel van de Sucafina-groep - uitgegroeid tot de grootste koffiebrander van België en een belangrijke speler op de Europese private label koffiemarkt. Als een echte one-stopshop streven zij ernaar uitstekende kwaliteit te leveren.

In de twee productiefaciliteiten, één in Puurs-Sint-Amands (België) en één in Castel Maggiore (Italië), produceren zij voor hun klanten een breed scala aan koffieproducten: bonen, gebrande en gemalen koffie, pads en een grote verscheidenheid aan capsules.

Werken bij Beyers dat betekent...

  • Reële kans op een vast contract

  • werken voor een groeiend bedrijf met toekomstvisie

  • Fijne familiale sfeer en een warm welkom

  • Vlot bereikbaar en een eigen Asap-busdienst

  • Interne opleidingen

  • Peter- en meterschap

  • Kans om je te ontplooien

  • Veel premies als je vast in dienst bent

Word technisch operator

Of zoek een job die nog beter bij je past