Binnenkort gratis op restaurant met je familie of collega's?

Asap verwent zijn medewerkers, want ...
Een Asap job met veel ENJOY = kans op een culinaire restaurant voucher t.w.v. 150 euro voor een restaurant bij jou in de buurt!

Hoe zit dat horen we je denken? 
Simpel! Wij zijn heel nieuwsgierig waarom jij dagelijks met (heel) veel ENJOY naar je werk gaat! Dat kan voor iedereen anders zijn natuurlijk. ;)

Deelnemen kan via social media

Stap 1: Maak een foto of video van jouw vleugje enjoy op de werkvloer. Is jouw geluksmomentje bijvoorbeeld de dagelijkse koffiebreak met collega’s, een grappig of uniek teammomentje of lunch met collega’s? … Geluk schuilt soms in kleine dingen.

Stap 2: Publiceer de foto/video openbaar op je profiel, zodat ook wij hem kunnen zien.

Stap 3: Gebruik de hashtag #EnjoyYourJob en tag ons op Instagram met @asapbelgium, op TikTok met @asap_belgium, op Facebook met  Asapbelgium of LinkedIn.

Stap 4: Je bent helemaal klaar met je deelname, maar volg ons ook, zodat je niets mist van toekomstige acties.

De prijs?

Asap geeft 3 restaurantvouchers weg t.w.v. 150 euro. Wij nemen contact op met de winnaars en vragen welk restaurant jouw voorkeur geniet. In samenspraak met het restaurant voorziet Asap een bon die jullie ten gepaste tijden kunnen gebruiken. Laat het restaurant bezoek alvast met veel Enjoy verlopen.

Hoe winnen?

De actie loopt van 22 november t/m 22 december 2022. Je kan bovendien meerdere keren deelnemen om je kansen op de prijs te verhogen.

Uit alle inzendingen en deelnames die voldoen aan bovenvermelde voorwaarden kiest een onafhankelijk jury de 3 leukste inzendingen die het meeste enjoy uitstralen.
De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk gecontacteerd.

Wij zijn alvast benieuwd naar jouw inzending(en)!

Sharing is caring

Ken je een vriend of vriendin die ook via Asap aan de slag is?

Deel deze actie dan zeker ook met hen zodat ook zij kans maken op deze toffe prijzen.