Dus, jij kiest nu voor een nieuwe stap in je carrière. Geweldig!

De zoektocht naar je droomjob kan soms overweldigend aanvoelen. Dat begrijpen we helemaal. Wist je dat Asap jou ondersteunt in elke stap van het sollicitatieproces?

Onze talent experts gaan graag op zoek naar een job die voor jou werkt. We maken je nieuwe werkgever warm voor jouw unieke talent en we stomen je klaar voor die spannende eerste gesprekken. Zo heb jij meteen een streepje voor!

Testimonials

Zonder het advies van talent expert Mauro had ik nooit durven solliciteren voor m’n huidige functie. Ik heb geen bachelor-diploma of jarenlange ervaring, maar toch zagen jullie iets in mij. Dankjewel om in mij te geloven.

Frederic V.

Talent expert Inge heeft oog voor detail en stelt de juiste vragen. Ze zorgde ervoor dat mijn verwachtingen en die van het bedrijf perfect op elkaar aansloten. Na een paar dagen mocht ik op sollicitatiegesprek gaan bij een potentiële werkgever. Alles verloopt snel, soepel, efficiënt en zonder al te veel papierwerk (alles digitaal). Dankjewel voor deze prettige zoektocht naar werk en voor de professionele en vriendelijke werkwijze van Inge.

Daniele E.

Vaste jobs bij topwerkgevers

Via Asap kan je vast aan de slag bij heel wat topwerkgevers. Denk maar aan multinationals in de banken-, telecom- of farmasector, of aan onze Belgische groeibedrijven.

Spreekt een functie in administratie, klantenservice of projectbeheer jou aan? Blijf dan zeker verder lezen.

Interim of vast? Jij kiest.

Onze missie is de beste jobmatch vinden voor jouw talent. Of je nu opstart via een interim- of een vast contract.

Ga je voor een tijdelijke functie? Een verstandige keuze, want vaak vormt dit de springplank naar een nieuw carrière-avontuur. Wij zorgen voor een vlotte opstart en je komt op onze payroll terecht. We nemen je vakantie- en ziektedagen voor onze rekening en je kan bij ons terecht met al je HR-gerelateerde vragen.

Als je in een vaste functie start via Asap, nemen we samen alle hordes van het sollicitatieparcours. Eenmaal aan de slag, neemt je nieuwe werkgever het van ons over. Natuurlijk sparren we ook na je opstart graag verder over je ideale werkplek. Blijf ons dus gerust contacteren met je vragen en noden.

Ja, ik wil contact met een talent expert.

contact opnemen

Wat doet Asap voor jou?

  • We zien jouw potentieel, niet je cv. We vertrekken van een diepgaande screening. Waarom wil je weg op je huidige werkplek? Liever een groot of een klein team? Misschien zien we jou wel in een rol waar je zelf nog niet aan dacht …

  • Wij gaan netwerken voor jou. Een talent expert van Asap is van vele (job)markten thuis. Wij spotten razendsnel nieuwe jobkansen en we brengen jouw cv op de radar bij topwerkgevers.

  • Wij coachen jou. Wij scherpen je sollicitatietechnieken aan en bereiden je voor op eventuele testen. Bovendien weten we heel goed wat jouw potentiële werkgever belangrijk vindt. Dankzij de juiste inzichten blaas jij hem van z’n sokken.

  • We zijn jouw klankbord. Wij staan in nauw contact met je nieuwe werkgever. Als wij nieuws hebben, hoor je het meteen. Goed of slecht. Want ook daar kan van je leren! Je talent expert is je vaste aanspreekpunt, je luisterend oor en je alles-regelaar.

  • Eerste hulp bij loononderhandelingen. Moeite met onderhandelen? We’ve got you covered. Je talent expert kent de loonbarema’s en kan jouw expertise naar waarde schatten. Geen zorgen, we halen het onderste uit de kan voor jou.

Welke jobs vind je bij Asap?

Een snelle start als credit controller, preventie-adviseur of warehouse manager? Bekijk hier welke jobs jouw hart sneller doen slaan …

Beheerder productinformatie.

Ben jij een meester in productinformatiebeheer en houd je van een dynamische werkomgeving? Word onze nieuwe PIM Specialist! In ons team speel je een cruciale rol door ervoor te zorgen dat onze productinformatie altijd up-to-date en aantrekkelijk gepresenteerd is. Je leert onze producten door en door kennen en vertaalt product kenmerken naar duidelijke voordelen voor de klant. Online of offline, jij vindt snel en efficiënt de informatie die je nodig hebt en maakt er een logisch, compleet en correct geheel van. Je werkt product beschrijvingen en afbeeldingen bij, beheert productcategorieën en attributen met oog voor detail. Daarnaast schrijf je pakkende, product gerelateerde content in zowel Nederlands als Frans, zodat onze klanten moeiteloos hun aankoopbeslissing kunnen nemen. Je deinst niet terug voor ons uitgebreide productassortiment en je bent bereid je te verdiepen in de boeiende wereld van de medische sector. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend; je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen zoals inkoop en kwaliteit, om samen het beste resultaat te bereiken. Klinkt dit als jouw perfecte uitdaging? Solliciteer nu en word onze nieuwe PIM Specialist!
Bornem
38

Inkoop bediende

We zijn opzoek naar een Inkoop medewerker om het team in Bilzen te versterken. Ben jij een professional in inkoop en heb je een scherp oog voor details? Zoek je een uitdagende rol in een familiebedrijf dat groeiende is? Dan ben jij misschien wel de persoon naar waar we opzoek zijn. Je taken? - Inkoopprocesbeheer: Coördineren van het inkoopproces van aanvraag tot leveringen - Inkooporders en contracten opstellen en de leveringstermijnen opvolgen - Leveranciersbeheer: Onderhouden van relaties met leveranciers, heronderhandelen van prijzen, voorwaarden en levertijden - Bijkomend beoordeel je ook de prestaties van de leveranciers en behoud je een nauw contact - Kostenbeheer: Analyseren van uitgaven, zoeken naar kostenbesprekingen en hiervan rapporten opmaken
Bilzen
38

Administration Assistant

Voor een klant in Genk actief in tijdsregistratie, toegangscontrole en parkeersystemen zijn we opzoek naar een allround administratief bediende sales. Je taken zijn allround waaronder: - 1ste contact met klanten, onthaal, telefonie en mails - Info over lopende orders doorgeven aan klanten (voorraad, betalingsinfo, levering,...) - Doorgeven van info aan klanten zoals prijslijsten, reparaties,.. - Inkomende orders verwerken in een ERP systeem en een grondige controle hierop uitvoeren - Offertes voorbereiden - Contracten behandelen ook deze geef je in in het ERP systeem - Dispatching met interne techniekers, behandelen van technische vragen - Ontvangen van interventie telefoons - Leveringen opvolgen - Allerlei documentatie voorzien die aangevraagd worden door de klanten
Genk
39
Vind je office job

Zit er toch niets tussen voor jou? Dan zoeken we samen naar een job die beter bij jou past!

Wij vereffenen het pad naar de job van jouw dromen. Zodat jouw talent alle kansen krijgt en jij de beste versie van jezelf kan zijn. En voor je het weet toasten we samen op je nieuwe start!