Dus, jij kiest nu voor een nieuwe stap in je carrière. Geweldig!

De zoektocht naar je droomjob kan soms overweldigend aanvoelen. Dat begrijpen we helemaal. Wist je dat Asap jou ondersteunt in elke stap van het sollicitatieproces?

Onze talent experts gaan graag op zoek naar een job die voor jou werkt. We maken je nieuwe werkgever warm voor jouw unieke talent en we stomen je klaar voor die spannende eerste gesprekken. Zo heb jij meteen een streepje voor!

Testimonials

Zonder het advies van talent expert Mauro had ik nooit durven solliciteren voor m’n huidige functie. Ik heb geen bachelor-diploma of jarenlange ervaring, maar toch zagen jullie iets in mij. Dankjewel om in mij te geloven.

Frederic V.

Talent expert Inge heeft oog voor detail en stelt de juiste vragen. Ze zorgde ervoor dat mijn verwachtingen en die van het bedrijf perfect op elkaar aansloten. Na een paar dagen mocht ik op sollicitatiegesprek gaan bij een potentiële werkgever. Alles verloopt snel, soepel, efficiënt en zonder al te veel papierwerk (alles digitaal). Dankjewel voor deze prettige zoektocht naar werk en voor de professionele en vriendelijke werkwijze van Inge.

Daniele E.

Vaste jobs bij topwerkgevers

Via Asap kan je vast aan de slag bij heel wat topwerkgevers. Denk maar aan multinationals in de banken-, telecom- of farmasector, of aan onze Belgische groeibedrijven.

Spreekt een functie in administratie, klantenservice of projectbeheer jou aan? Blijf dan zeker verder lezen.

Interim of vast? Jij kiest.

Onze missie is de beste jobmatch vinden voor jouw talent. Of je nu opstart via een interim- of een vast contract.

Ga je voor een tijdelijke functie? Een verstandige keuze, want vaak vormt dit de springplank naar een nieuw carrière-avontuur. Wij zorgen voor een vlotte opstart en je komt op onze payroll terecht. We nemen je vakantie- en ziektedagen voor onze rekening en je kan bij ons terecht met al je HR-gerelateerde vragen.

Als je in een vaste functie start via Asap, nemen we samen alle hordes van het sollicitatieparcours. Eenmaal aan de slag, neemt je nieuwe werkgever het van ons over. Natuurlijk sparren we ook na je opstart graag verder over je ideale werkplek. Blijf ons dus gerust contacteren met je vragen en noden.

Ja, ik wil contact met een talent expert.

contact opnemen

Wat doet Asap voor jou?

  • We zien jouw potentieel, niet je cv. We vertrekken van een diepgaande screening. Waarom wil je weg op je huidige werkplek? Liever een groot of een klein team? Misschien zien we jou wel in een rol waar je zelf nog niet aan dacht …

  • Wij gaan netwerken voor jou. Een talent expert van Asap is van vele (job)markten thuis. Wij spotten razendsnel nieuwe jobkansen en we brengen jouw cv op de radar bij topwerkgevers.

  • Wij coachen jou. Wij scherpen je sollicitatietechnieken aan en bereiden je voor op eventuele testen. Bovendien weten we heel goed wat jouw potentiële werkgever belangrijk vindt. Dankzij de juiste inzichten blaas jij hem van z’n sokken.

  • We zijn jouw klankbord. Wij staan in nauw contact met je nieuwe werkgever. Als wij nieuws hebben, hoor je het meteen. Goed of slecht. Want ook daar kan van je leren! Je talent expert is je vaste aanspreekpunt, je luisterend oor en je alles-regelaar.

  • Eerste hulp bij loononderhandelingen. Moeite met onderhandelen? We’ve got you covered. Je talent expert kent de loonbarema’s en kan jouw expertise naar waarde schatten. Geen zorgen, we halen het onderste uit de kan voor jou.

Welke jobs vind je bij Asap?

Een snelle start als credit controller, preventie-adviseur of warehouse manager? Bekijk hier welke jobs jouw hart sneller doen slaan …

administratief bediende

Je staat in voor de orderadministratie, je plant de bestellingen en gaat deze voorbereiden en doorvoeren in de productie. Je onderhoudt klantencontacten en je volgt de orders op van A-Z. Je zorgt ervoor dat alle documenten tijdig afgehandeld worden. Je regelt het tranport. Verder sta je ook in voor de klachtenbehandeling Na een grondige opleiding, zal je voor de engelstalige markt servicen.
Temse
39

Marketing assistent

Ben je een echte digital native en creatieve duizendpoot? Heb je zin om expertise op te bouwen in verschillende domeinen van marketing? Wil je deel uitmaken van een groeiend en dynamisch merk? Dan ben jij de geknipte Marketing assistent waar we naar op zoek zijn! Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een gemotiveerde Marketing assistent. Je zal mee instaan om het Marketing team verder op de kaart te zetten en zo de producten tot bij de consument te brengen. Jouw voornaamste taken: - Je ondersteunt het Sales & Marketing team in de Channel Management Strategie door het opstellen en opvolgen van de juiste e-mail marketing naar diverse B2B klanten. - Je vertaalt de commerciële strategie in de B2B bestelportal door het aanmaken van landingspagina’s, commerciële acties, nieuwe producten of marketingmateriaal online te activeren. - Je onderhoudt een aantal thema webshops, zorgt voor een naadloze gebruikerservaring en converterende tekstjes. - Met je duidelijke briefings en snelle opvolging laat je externe grafici sprekende flyers, folders, verpakkingen en ander communicatiemateriaal ontwerpen binnen de uitgestippelde huisstijl. - Je bent bereikbaar voor vragen van vertegenwoordigers en klanten die je snel en volledig opvolgt. Je consulteert daarvoor de desbetreffende collega’s binnen logistiek, finance of customer sales zodat alles vlot en foutloos verloopt. - Verder ondersteun en denk je mee met je collega’s binnen het marketing team. Je enthousiasme en je digitale kennis ondersteunen deze vakspecialisten om samen de gemeenschappelijke doelstellingen te halen.
Herentals
38

Onthaalbediende (Tijdelijk)

Ter vervanging van een zieke collega zoeken we een tijdelijke Onthaalbediende (multitasker). Bezoekers (chauffeurs, leveranciers, klanten) onthalen en doorverwijzen naar de juiste persoon of afdeling. Facturaties en orderverwerkingen afhandelen. Het beantwoorden van binnenkomende telefoontjes. Het bestellen van bureaumateriaal.
Gent
39
Vind je office job

Zit er toch niets tussen voor jou? Dan zoeken we samen naar een job die beter bij jou past!

Wij vereffenen het pad naar de job van jouw dromen. Zodat jouw talent alle kansen krijgt en jij de beste versie van jezelf kan zijn. En voor je het weet toasten we samen op je nieuwe start!