Simac organiseert samen met Asap een jobdag om jouw onontdekt talent verder te ontwikkelen en kans te maken op een geweldige job!

De Jobdagen zullen doorgaan op dinsdag 8 (namiddag) en 13 (voormiddag) december. Beiden bij het vlot bereikbare Asap kantoor te Zaventem. Eenvoudig bereikbaar via de afrit 21 op de E40.

Via het onderstaande formulier kan je je eenvoudig inschrijven en een tijdslot naar keuze maken.
Twijfel je? No worries, een inschrijving is niet bindend! Je krijgt de unieke kans om meer te weten te komen over Simac, een stevige boîte met veel aandacht voor haar werknemers en daarenboven erg gekend en gerespecteerd binnen de markt! Enkele medewerkers komen vertellen over het gepersonaliseerde opleidingstraject (met het platform TEO). Klinkt als chic toch?

Wat mag je verwachten van deze jobdag

  • Een duidelijke voorstelling van Asap, het leertraject TEO én Simac

  • Toelichting door een technisch expert over je mogelijke toekomstige job en de eindeloze doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

  • Mogelijkheid om je gratis in te schrijven op het e-learningplatform

  • Lekkere snacks

  • Een deftige goodiebag met interessante Simac goodies

In 4 stappen naar je nieuwe job

Wie is Simac?

Simac ICT België is een strategische ICT-integrator actief in de Benelux. Simac zorgt ervoor dat de ICT-infrastructuur van bedrijven optimaal functioneert. Simac verzorgt zowel de installatie als het onderhoud van deze infrastructuur. Door onze diensten kunnen we een groot deel van de zorgen wegnemen die klanten hebben. Onze klanten weten: “als Simac iets oplevert, dan is dat van hoge kwaliteit en hebben we er zelf geen omkijken meer naar.”

Simac werkt met klanten in verschillende servicemodellen, en heeft veel ervaring en specialisten op diverse domeinen, zoals cyberbeveiliging, netwerken, bekabeling, applicatie- en infrastructuurmonitoring, collaboration, opslag en servers, enzovoort.

Werken bij Simac dat betekent...

  • een boeiende job in de regio waar je woont

  • ontwikkelingsmogelijkheden zodat jij blijft groeien in je job

  • een toffe, informele werkomgeving met gemotiveerde, getalenteerde en enthousiaste collega's

  • een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen, maaltijdcheques en mobiele telefoon (Iphone).

inschrijven voor de jobdag

Of zoek een job die nog beter bij je past