Volg een gratis leertraject tot onderhoudstechnieker en start onmiddellijk in een nieuwe job!

Altijd al willen weten wat een onderhoudstechnieker precies doet? Of heb je gewoon genoeg van je huidige job en ben je helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging? Geef dan je carrière een nieuwe wending en word onderhoudstechnieker.

Geen techniek in de vingers? Dat is helemaal oké! Of je nu bakker, schoonheidsspecialiste, receptioniste of boekhouder bent... wij dompelen jou helemaal onder in de wereld van techniek en leren jou de kneepjes van het vak. Op het einde van het leertraject kan je onmiddellijk aan de slag met een vast contract bij één van onze TOPwerkgevers: Schindler, Europa's grootse liftenfabrikant.

En dat kost je helemaal niets. Het enige dat we van je vragen is goesting om aan de slag te gaan.

In 4 stappen naar je nieuwe job

Ga aan de slag bij Europa's grootste liftenfabrikant

SCHRIJF JE NU IN

Wie is Schindler?

Schindler is één van de grootste liftenfabrikanten van Europa. Schindler is zoveel meer dan een liften- en roltrappenbedrijf: het is een internationale groep met innovatieve mobiliteitsoplossingen. Ze produceren, installeren, onderhouden en moderniseren wereldwijd liften, roltrappen en rolpaden voor bijna elk type gebouw. Ze zijn gespecialiseerd in de nieuwste technologie, evenals in mechanische en microprocessor technologische producten die ontworpen zijn en streng getest zijn op veiligheid, comfort, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Schindler producten zijn te vinden in vele bekende gebouwen over de hele wereld, waaronder kantoorgebouwen, luchthavens, winkelketens en shopping centers en specialistische gebouwen.

Werken bij Schindler dat betekent...

  • een boeiende job in de regio waar je woont

  • ontwikkelingsmogelijkheden zodat jij blijft groeien in je job

  • een toffe, informele werkomgeving met gemotiveerde, getalenteerde en enthousiaste collega's

  • een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen, maaltijdcheques en mobiele telefoon (Iphone).

  • Sign-on bonus ter waarde van 1000 euro (netto), die in 2 schijven uitbetaald zal worden. Schijf 1 bij indiensttreding en schijf 2 na de inwerkperiode van 6 maanden.

word onderhoudstechnieker

Of zoek een job die nog beter bij je past