Bij Asap maak je deel uit van een hecht team. Onze medewerkers komen met plezier werken. ‘Enjoy your Job’ is niet toevallig ons motto. Vraag het maar aan consultant Randy Van Houtte. Hij werkt sinds 2013 in ons kantoor in Aalst.

Wie is Randy?

Randy is een (ten tijde van het interview) 23-jarige jongeman uit Smetlede. Enkele maanden geleden verliet hij het ouderlijke huis. Nu woont hij alleen in een knus appartement. Naast de passie voor zijn job, is Randy een actieve nationale en internationale schaker.

Update: sinds 2017 is Randy Office Manager van het kantoor in Aalst.

Wat zijn jouw taken als HR-consultant?

“Ik heb veel contacten met uitzendmedewerkers en klantondernemingen. We spreken samen over de mogelijke samenwerking. Ik geef uitgebreide informatie over de vacatures en onze profielen. Daarnaast verwerk ik de administratie: lonen, contracten, sociale documenten, …”

Ga je met plezier naar je werk?

“Absoluut! Elke dag sta ik letterlijk en figuurlijk met de glimlach op en vooral met veel goesting om naar het werk te vertrekken!”

Hoe is de sfeer op je werk?

“Open communicatie is belangrijk bij Asap. Dat zorgt ervoor dat je op alle niveaus terecht kan met je vragen: van je rechtstreekse collega’s tot de directie. Ik heb vaak het gevoel heb dat er een horizontale bedrijfscultuur is, en geen verticale. Je beseft natuurlijk dat de directie en het management boven je staat, maar iedereen is gelijkwaardig. Asap is een familiebedrijf en dat merk je aan alles. Er heerst een open en toffe sfeer in ons kantoor, en ook tussen de kantoren onderling. Er zijn altijd uitdagingen in deze sector, maar bij Asap sta je nooit alleen. Samen kunnen we de wereld aan!”

Doen jullie ook activiteiten buiten het werk?

“Zeker en vast! Er zijn natuurlijk de nationale en regionale meetings, waar we de resultaten bespreken. Maar er is ook plaats voor amusement. Het personeelsfeest en de teambuilding zijn hoogtepunten. Daar maak je op een ludieke manier kennis met collega’s uit andere kantoren. Daarnaast trekken we met de collega’s na de werkuren of tijdens de middagpauze regelmatig de stad in.”

Wat vind je het allerleukste aan je werk als uitzendconsulent?

“Het diverse takenpakket. Ik vind het super dat ik elke dag geconfronteerd wordt met nieuwe en onverwachte situaties. Ook de klanten en uitzendmedewerkers zijn heel divers. En elke vacature heeft een andere focus … Daarnaast moet ik vaak flexibel inspelen op onverwachte situaties. Ik krijg elke dag de kans om iets nieuws te ontdekken en te leren. En dat vind ik een heel mooie uitdaging!”

Wat zijn de pluspunten van Asap?

De open communicatie, het familiale karakter, het diverse takenpakket, de verschillende doorgroeimogelijkheden, de toffe sfeer,… en ga zo maar door. Ik ben alvast 200 procent overtuigd van Asap! Ik sta volledig achter hun missie en waarden. Kortom, ik voel me hier kiplekker. Hier wil ik nog vele en vele jaren blijven werken!

Lees ook:

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Vind jouw job als HR-consultant

Ontdek ons aanbod