Freya (28) werkt als chef inpak bij Crelem Lendelede. Hier worden de broden nog traditioneel gebakken op steen vooraleer ze naar klanten gaan. Vroeger was Freya al eens aan de slag bij Crelem Lendelede. En één keer die smaak te pakken ... Ze kwam terug als interim inpak, greep een vast contract én groeide door tot chef inpak. Een natuurlijke groei die ze dankt aan haar zin voor initiatief, controle en leiding nemen. Het moet vooruitgaan bij Freya. En dat doet het ook …

Opstaan! Onze junior van 2,5 is net gestart met school, dus in de ochtend moeten we ons goed organiseren. Mijn man brengt haar naar school, aangezien ik al vroeg vertrek naar mijn werk. Ik vind het fijn dat ik een dagjob heb met vaste uren. Die structuur is makkelijker voor onze gezinssituatie.

Tijd om brood te bezorgen! Op mijn bureau neem ik alle bestellingen door. Hoeveel broden van welke soort gaan er naar welke klant? Ik passeer via de bakkerij om te weten in welke volgorde alles geproduceerd wordt. Onze 2 inpaklijnen met elk 7 mensen volgen die flow namelijk.

Het is belangrijk overzicht te bewaren van de 2 lijnen, zodat mijn mensen weten wat eraan komt en wat er moet gebeuren. De broden van de lijn leggen we op karren en verpakken we in een broodzak. In de meeste gevallen verloopt die inpak vlot. Als er al eens storingen zijn, lossen mijn mensen dat zo goed ze kunnen zelf op. Lukt dat niet? Dan ben ik er om hen te helpen. Ik ga zelf aan de slag of bel een technieker.

Van al dat brood krijg je echt wel honger. Normaal eten we gezellig samen met heel het team van 14 mensen. Op drukke dagen eten we in 2 shiften, zodat de lijnen ook tijdens de middag blijven doorlopen.

In theorie stop ik om 17.30 uur. Maar dat kan wat uitlopen afhankelijk van de drukte of het specifieke werk. Elke dag doen we dezelfde handelingen, maar toch zijn alle dagen helemaal anders. Dat is een uitdaging, maar tegelijkertijd ook net het leuke eraan. Mijn job hier is top. Goed werk wordt écht geapprecieerd én beloond. Dat zit hier echt ‘ingebakken’.

Mon job de responsable de la ligne de conditionnement est top. Le travail de qualité est ici apprécié à sa juste valeur et récompensé. C’est pour ainsi dire notre recette secrète.

Freya

Vind jouw droomjob!

Ontdek ons aanbod