Zeg nooit zomaar call center tegen een customer contact center. Het beeld van -tig operatoren die als sardienen in hokjes aan het bellen zijn, is allang achterhaald. Nee, in plaats daarvan zijn er vandaag open werkruimtes, een gezellige bedrijvigheid, relaxcorners met vers fruit en zelfs hier en daar een bedrijfshond die zich helemaal thuis voelt. Alles op de werkvloer van een customer contact center straalt ‘enjoy’ uit. En dat voel je aan de andere kant van de lijn.

Yenthe Bollen, customer contact medewerker Asap voor Callexcell

Yenthe: “Toen Asap me contacteerde voor een job, twijfelde ik. Werken in een contact center leek me saai. Maar ik ben toch langsgegaan voor een kennismaking. Gelukkig maar! Ik heb mijn stereotype beeld snel moeten bijstellen. Nu ben ik super content dat ik die kans gegrepen heb.” “Ik help Telenet-klanten met vragen over hun factuur. Dat is heel divers en interesseert me enorm. Daar zit mijn achtergrond in boekhouding voor iets tussen. We krijgen ook goede opleidingen en begeleiding voor andere skills. Ik heb intussen al heel wat bijgeleerd. En ja, soms is er wel eens een ‘moeilijk’ gesprek. Maar mensen écht kunnen helpen en uitdagingen kunnen omzetten in een positieve vibe, dat geeft me tonnen energie. Bovendien kan ik mijn uren zo regelen dat ik altijd op tijd ben voor mijn voetbaltrainingen en matchen. Wat wil je meer?”

Asap Customer Contact: dedicated divisie

Straffe ambassadeurs

Onze customer contact medewerkers zijn hét gezicht van je onderneming. Het zijn communicatieve talenten die elke dag enthousiast inzetten op klantentevredenheid. Niet alleen via de telefoon, maar ook via mail, chat en social media. Het cliché van louter koude outbound contacten leggen staat dus mijlenver af van de werkelijkheid. Dat ondervond ook Yenthe, die een job in een contact center aanvankelijk helemaal niet zag zitten.

Uitdagingen omzetten in positieve vibes geeft tonnen energie.

- Yenthe Bollen, customer contact medewerker Asap voor Callexcell

Lees meer over werken in een contact center

“Werken in een contact center? Mijn droomjob!”


Tot gauw en … Enjoy your (Customer Contact) job!

Vind jouw job.

Ontdek ons aanbod