Onze Asap-familie breidde in 2015 gevoelig uit. In april verwelkomden wij namelijk de Antwerpse uitzendgroep Ritmo. De afgelopen maanden werkten we hard achter de schermen om onze diensten en manier van werken perfect op elkaar af te stemmen. Hoog tijd nu om de Ritmo-kantoren ook een officieel Asap-jasje te geven.

December is traditioneel een feestmaand. De ideale periode voor een make-over. De voormalige Ritmo-kantoren krijgen dan ook één voor één een Asap-make-over. Zodat vanaf 7 december 2015 de voormalige Ritmo-kantoren de frisse Asap-kleuren uitstralen. Maar de overname van Ritmo resulteert niet alleen in een uitbreiding van ons kantorennetwerk.

Uitzendkantoor met specialisaties

Asap liet niet toevallig zijn oog vallen op Ritmo. De Antwerpse uitzendgroep is gespecialiseerd in nichemarkten zoals haven & maritiem, logistics, technics en customer care. Een perfecte aanvulling op onze Asap-expertises dus.

We sluiten 2015 dus af met alleen maar goed nieuws voor onze uitzendmedewerkers. Bovendien bieden we door onze uitgebreide specialisaties nog meer jobs die je op het lijf geschreven zijn!

Meer weten over het volledige Asap-aanbod? Ontdek in deze publireportage meer over de werking en de voordelen van Asap.

Op zoek naar een ASAP-kantoor in je buurt?

Vind jouw droomjob!

Ontdek ons aanbod

Lire d'autres articles du blog