Spits je oren, want er komt wat aan …

In de week van maandag 4 september 2023 pakt Voka uit met de ‘Week van de Goede Zaken’. Een Vlaamsbrede campagne die op heel wat media-aandacht kan rekenen.

Samen met 18.000 andere bedrijven belichten we de positieve impact van onze onderneming.

200 opleidingsuren per werknemer

Bij Asap zijn we vastbesloten om talent in beweging te brengen. En dat initiatief ligt aan de basis van alle ‘Goede Zaken’ die we als organisatie doen.

Daarom investeren we met veel plezier in opleidingen. Wie de Voka-poster al in onze kantoren gespot heeft, weet dat elke Asap-medewerker gemiddeld 200 opleidingsuren per jaar krijgt.

Zo stimuleren we persoonlijke groei en geven we talent alle kansen.

In de ether met onze ‘Goede Zaken’

Op dinsdag 5 september doen we onze Goede Zaken uit de doeken op Radio 2. Tussen 10u00 en 12u00 maken presentatoren Ann en Daan live radio op ons Asap-hoofdkantoor in Genk.

Wat je mag verwachten van deze radio-uitzending? Catchy tunes, veel positieve vibes en vooral écht goede gesprekken. Duik mee in de meest ongewone groeitrajecten binnen Asap en laat je inspireren ...

‘Vertrouwen’ vormt de rode draad in deze uitzending. Want volgens ons is vertrouwen cruciaal om talent in beweging te brengen. Heb jij vertrouwen in je rechtstreekse collega’s en in je organisatie? Wat is de impact hiervan op de werksfeer?

Stof voor debat dus. Stem jij op 5 september ook af op Radio 2?