Jobs bij Mainfreight

Kiezen voor Mainfreight betekent kiezen voor een stabiele werkgever waar je een lange loopbaan kan uitbouwen. Mainfreight is een logistiek dienstverlener met meer dan 230 vestigingen wereldwijd. Onze dienstverlening bestaat uit: Transport en distributie, warehousing en logistiek, zeevracht en luchtvracht. Ben je nieuwsgierig wat de logistieke wereld allemaal te bieden heeft? We zoeken handlangers, orderpickers, heftruckchauffeurs, chauffeurs C/CE, planners, expediteurs, vertegenwoordigers,…

Heb je ambitie en potentieel om op termijn door te groeien naar een andere functie, bij ons kan het en je krijgt de nodige opleidingen om je verder te ontwikkelen! Ben je leergierig, enthousiast, positief en gedreven om elke dag de beste service aan onze klanten te geven? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer onmiddellijk online of via mainfreight@asap.be.

De 3 pilaren van Mainfreight

Cultuur, familie en filosofie: deze drie pilaren vormen de basis van onze onderneming. Ze geven weer wie we zijn, op welke manier we met elkaar omgaan en hoe we samenwerken. Vraag het aan onze mensen en ze zullen je vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA.

Herken je jezelf erin? Dan zal werken bij Mainfreight voelen als thuiskomen!

Ask them

Vacatures bij Mainfreight

ALLE JOBS BIJ MAINFREIGHT BEKIJKEN