Volg het gratis leertraject tot Cabling specialist en start onmiddellijk in een nieuwe job!

Altijd al willen weten wat een cabling specialist precies doet? Of heb je gewoon genoeg van je huidige job en ben je helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging? Geef dan je carrière een nieuwe wending en word Cabling specialist.

Geen techniek in de vingers? Dat is helemaal oké! Of je nu bakker, schoonheidsspecialiste, receptioniste of boekhouder bent... wij dompelen jou helemaal onder in de wereld van techniek en leren jou de kneepjes van het vak. Op het einde van het leertraject kan je onmiddellijk aan de slag met een vast contract bij één van onze TOPwerkgevers: Simac, Eén van de meest gerenomeerde IT-infrastructuur grootheden in de Benelux.

En dat kost je helemaal niets. Het enige dat we van je vragen is goesting om aan de slag te gaan.

In 4 stappen naar je nieuwe job

Ga aan de slag bij een gerenomeerde IT-infrastructuur dienstverlener

SCHRIJF JE NU IN

Wie is Simac?

Simac ICT België is een strategische ICT-integrator actief in de Benelux. Simac zorgt ervoor dat de ICT-infrastructuur van bedrijven optimaal functioneert. Simac verzorgt zowel de installatie als het onderhoud van deze infrastructuur. Door onze diensten kunnen we een groot deel van de zorgen wegnemen die klanten hebben. Onze klanten weten: “als Simac iets oplevert, dan is dat van hoge kwaliteit en hebben we er zelf geen omkijken meer naar.”

Simac werkt met klanten in verschillende servicemodellen, en heeft veel ervaring en specialisten op diverse domeinen, zoals cyberbeveiliging, netwerken, bekabeling, applicatie- en infrastructuurmonitoring, collaboration, opslag en servers, enzovoort.

Werken bij Simac dat betekent...

  • een boeiende job in de regio waar je woont

  • ontwikkelingsmogelijkheden zodat jij blijft groeien in je job

  • een toffe, informele werkomgeving met gemotiveerde, getalenteerde en enthousiaste collega's

  • een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen, bedrijfswagen, maaltijdcheques en mobiele telefoon (Iphone).

WORD CABLING SPECIALIST

Of zoek een job die nog beter bij je past