Jobs bij Hyundai - Mobis Parts Europe

Passie voor automotive en logistiek? Bij Mobis zit je helemaal goed! Mobis Parts Europe verdeelt vanuit Beringen originele onderdelen van Hyundai Motor en Kia Motors over de rest van Europa. Vandaag werken er al meer dan 200 medewerkers in het distributiecentrum en de komende jaren zal het personeelsbestand nog blijven groeien. Nieuwe medewerkers starten steeds in een opleidingstraject met een uitgebreide introductietour doorheen het gloednieuwe verdeelcentrum.

Ook deel uitmaken van dit internationale Koreaans succes? Waar wacht je nog op? Maak een filevrije rit naar onze vacatures.

Vacatures bij Hyundai - Mobis Parts Europe

Inventory Planner te Beringen

Voor het het Technical & Inventory team zijn we op zoek naar een Inventory Planner In nauwe samenwerking met het Technical & Inventory team ben je verantwoordelijk voor een aantal leveranciers en een specifiek gedeelte van ons gamma van auto-onderdelen, en zorg je voor de opvolging van het bestelsysteem. Dankzij dagelijkse controles in ons magazijn- en bestelsysteem garandeer je een uitstekende service, vlotte afhandeling van back-orders en zorg je ervoor dat het stockniveau op peil blijft. Naast het opbouwen van een grondige product- en marktkennis ben je verantwoordelijk voor een zeer gevarieerd takenpakket: * Opvolgen van dagelijkse en wekelijkse bestellingen, leveringen en back-orders * Aan de hand van verwachte orders, zorg je dat het stockniveau optimaal op peil blijft * Opvolgen ticket-systeem * Controleren van leveranciersfacturen * Je fungeert als centraal aanspreekpunt voor enkele specifieke klanten en leveranciers. Je bouwt mee aan constructieve relaties op lange termijn. * Je verzorgt een goede samenwerking met de medewerkers van de verschillende interne afdelingen en hoofdkantoor in Frankfurt.

Beringen
Onmiddellijke vaste indienstname

Finance Controller te Lummen

Voor een klant van ons zijn we op zoek naar een Finance Controller Takenpakket: * Accounting & Audit Work (20%) -maandelijks/kwartaal/jaarlijks accounting en audit -IFRS/Local GAAP update * Finance & Treasury (20%) -SAP banksysteem * Business Plan & Budget Controlling (10%) -voorbereiden en opvolgen van business plan -bijsturen en optimaliseren van budgetten en kosten reduceren * Management Information & Financial advisory (15%) -afleveren van en zorgen voor analytische reviews van finance rapporten * Legal and loacl compliances and requirements (20%) -controleren en opvolgen dat vereiste documenten en contracten mbt financiële transacties up-to-date blijven * Finance Management & Control (15%) -bijstaan van Finance medewerkers in verschillende vestigingen -opvolgen van accounting/risk management * Ad-hoc rapporteringen vragen * Je geeft algemene ondersteuning PAN-EU Finance Manager en CFO

Lummen
Optie vast na interim

Financieel bediende

Voor onze klant in Beringen op zoek naar een Boekhoudkundig bediende. * Je geeft ondersteuning in de dagelijkse boekhouding en bij de maandelijkse afsluitingen. * Controle van boekhouding en operationele systemen. * Opvolgen van accounts payable. * Je verstrekt informatie aan / vraagt informatie op bij interne en externe contacten. * Je verzorgt een goede samenwerking met de financiële medewerkers van de verschillende branches. Spreekt deze functie je aan? Stuur dan snel je Engelstalig CV naar hasselt.office@asap.be !

Paal
Optie vast na interim
ALLE JOBS BEKIJKEN