We zijn onze website aan het verbeteren. Hierdoor werken mogelijk nog niet alle functionaliteiten optimaal. Loop je ergens vast? Stuur zeker je vraag door via ons contactformulier. We helpen je snel verder.

Jobs bij Mariën Bakkerijproducten & Mariën Meesterbakkers

Ontdek hieronder de openstaande vacatures bij Mariën.

Vacatures bij Mariën

Orderpicker bakkerij

Als orderpicker ben je dé spilfiguur tussen onze bakkers en chauffeurs. Je staat in voor het verdelen van verschillende broodproducten en patisserie op basis van klantenorders voor een 30-tal winkels. Dankzij jouw nauwkeurigheid en resultaatgerichtheid kan de klant steeds rekenen op een correcte levering. Hierbij volg je de regels en instructies moeiteloos op, waardoor je de foutenmarge voor jezelf en jouw collega's verkleint. Bij het verdelen ga je na of er voldoende producten voorradig zijn en geef je aan de medewerkers door als je tekorten vaststelt. Na het klaarzetten registreer je de orders in ons computersysteem alsook lijst je beschadigde producten op. Als de chauffeurs zijn vertrokken ga je het magazijn opruimen en indien nodig lever je producten aan de winkels in de buurt van Balen.

Balen
40
Optie vast na interim

Teamleader productie

Voor een bakkerij gelegen in Balen zijn we op zoek naar een meewerkend teamverantwoordelijke. - Operationele leiding aan geven aan klein productieteam halffabricaten, - eerstelijns aanspreekpunt en problem solver, - opvolgen van teamleden, met o.a. opvolggesprekken, groei faciliteren, ... - optimale planningen maken, zowel qua teamleden als qua dagtaken, - verbetervoorstellen formuleren, - snel schakelen ingeval van onverwachte omstandigheden, - meewerken aan kwalitatief hoogstaande en voedselveilige producten, - borgen van levertijd, kwaliteit en kwantiteit, - verzekeren van continuïteit van producten. - borgen van levertijd, kwaliteit en kwantiteit, - verzekeren van continuïteit van producten.

Balen
38
Optie vast na interim

Verkoopmedewerker Leopoldsburg

Voor een bakkerij in Leopoldsburg zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je takenpakket: Bediening van de klanten Afrekenen Winkel aanvullen Producten afbakken Brood snijden Schoonmaak (ovens, etalage, winkel, diepvries opruimen,…) Op termijn winkel zelfstandig kunnen opstarten/afsluiten

Leopoldsburg
38
Optie vast na interim
ALLE JOBS BIJ MARIËN BEKIJKEN