Netwerk

Asap heeft een groter netwerk én dus breder aanbod aan werkzoekenden. Ontdekt via social media, jobkanalen en jobboards.

Asap HR Group

Onze expertise op vlak van hooggeschoolden is groot. Resultaat van de sterke samenwerking tussen ASAP Office en ClearXperts.

Kantoren

Je vindt onze kantoren doorheen het hele land. Misschien wel bij jou om de hoek. Is in één woord handig.

Ervaring

Onze ervaren dedicated consulenten zijn echte experten. Voor jou vinden en screenen ze de perfecte bediendeprofielen.

Asap-familie

Asap helpt je op alle mogelijke vlakken. Ook het bijsturen van je sollicitatieprocedures doen we met alle plezier.

Heeft jouw bedrijf het ook zo moeilijk om geschikte kandidaten te vinden? Door de krapte op de arbeidsmarkt heeft elke goede kandidaat meerdere opties. Je moet ze werkelijk verleiden om ze aan jouw bedrijf te binden. Topkandidaten bied je daarom soms meteen vaste jobs aan. De Asap-consulenten hebben de nodige expertise en tools in huis om die toppers voor jou op te snorren. Ze kennen de kanalen.

Werving & Selectie in cijfers

Alvast al één topcijfer. Meer dan 3.000 kandidaten gaven ons een review op Trustpilot. Dat levert een prachtscore op van 4,6! Eerlijk? Dat cijfer geeft ons vleugels.

0Asap-kantoren

Onze gemotiveerde Asap-consulenten vind je in 68 kantoren in België. Er is altijd wel een kantoor dicht bij jou in de buurt.

0Voorgestelde kandidaten

Per vacature stellen we gemiddeld drie gemotiveerde kandidaten voor. Daarvan start er vrijwel altijd een kandidaat op.

Uitdagingen in Werving & Selectie?

Goede vaste medewerkers vinden én ze behouden. Dat is niet zo evident. Dat geldt trouwens voor alle sectoren. We sommen even de grootste uitdagingen op.

CONTACTEER ONS

Relatie

Het vinden van jouw witte raaf, die werknemer die je écht wil. Dat is moeilijker dan ooit. Zeker als je enkel de klassieke kanalen kiest. Kandidaten binden en verleiden tot een sollicitatiegesprek? Daar slagen ze al lang niet meer in. Het opbouwen van een relatie met de kandidaat is key. Om dat te bereiken, volg je het best andere paden.

Screening

Het vinden van de juiste kandidaat is één ding. Hem of haar correct screenen is een heel andere. Dat vereist een aparte aanpak en andere kennis dan wat jij in huis hebt. Een externe partner met de nodige expertise kan wonderen doen. Zeker als die gebruikmaakt van innovatieve tools om assessments af te nemen. Zoals Asap dat doet.


Behoud

Het is gelukt! Je hebt de juiste kandidaat gevonden. Een pak van je hart. En nu begint het pas. Hoe volg je hem of haar correct op na de opstart? Hoe evalueer je of je nieuwe aanwinst zich echt op zijn plaats voelt? Is heel belangrijke informatie om je werknemer langer aan jou te binden. Een externe deskundige partij kan je helpen met deze broodnodige opvolging.

Werving & Selectie in actie

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke interim uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze score geeft ons vleugels.

Let's talk Werving & Selectie

We komen graag bij jou op de koffie of ontmoeten elkaar gezellig online.

CONTACTEER ONS