Home / Toonzaalverkoper te Hasselt (m/v)

Toonzaalverkoper te Hasselt (m/v)

Hasselt 22/03/2019 - 9:28

Wat ga je doen?

Na een grondige inwerkperiode maak je deel uit van het verkoopsteam van onze klant.Je staat in voor het verkopen en inrichten van sanitaire ruimten en badkamers aan particulieren. Hiervoor detecteer en analyseer je grondig de behoeften van de klant, interpreteer je nauwgezet aangeleverde plannen of afmetingen en geef je op een vakkundige en creatieve manier advies over het productengamma of totaalconcept. Op basis hiervan werk je een gedetailleerde offerte uit die perfect aansluit bij de behoeften van de klant. Je staat in voor de opvolging van je offertes en weet klanten door je doortastende aanpak te overtuigen.
Je toont oog voor optimalisatie in de toonzaal en draagt hierdoor bij tot een perfecte klantenservice. Je draagt zorg voor de nodige administratie, rapportering.
Werken op zaterdag is vanzelfsprekend.
Je rapporteert rechtsreeks aan de toonzaalverantwoordelijke.

Wie ben jij?

Je bent bovendien ook flexibel en vindt het geen probleem om op zaterdag te werken. Met een opendeurweekend is ook zondagwerk geen obstakel.
Je uitgesproken commercieel talent weet je te vertalen in een service gerichte en doeltreffende aanpak naar je klanten.
Je persoonlijkheid is optimistisch, leergierig, communicatief en oplossingsgericht.
Je werkstijl is professioneel en resultaatgericht.
Je bent pc-minded.
Je hebt een verzorgd voorkomen en draagt bij tot een positieve uitstraling van de onderneming.
En ten slotte: in een team voel jij je helemaal thuis & je werkt ordelijk en resultaatgericht.

 • Opleiding: 
  Je hebt bij voorkeur een bacheloropleiding in een commerciële of technische richting op zak of bent gelijkwaardig door je ervaring in een commercieel technische functie.
 • Vakkennis: 
  Kennis van sanitaire toestellen en installatiematerialen is een pluspunt en/of je hebt een sterke affiniteit met de wereld van design en wellness.
 • Talenkennis: 
  Kennis van het Frans is een plus.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en afwisselende functie waar je je commercieel talent volledig kan benutten. Een gezonde familiale onderneming waar medewerkers centraal staan en zin voor initiatief gewaardeerd wordt. Een stimulerende en dynamische omgeving met permanente opleidingen waardoor je up to date blijft over de laatste nieuwe technieken en producten. Een interessant salaris aangevuld met commissies en extra legale voordelen.
Een gezonde onderneming, die bruist van de enthousiaste collega’s, die jou klaarstomen voor de job. En het mooie salarispakket is de kroon op het werk.
?Je commerciële talent kan optimaal benut worden in deze uitdagende en afwisselende functie! 
Bovendien: een stimulerende en dynamische omgeving met permanente opleidingen waardoor je up-to-date blijft over de laatste nieuwe technieken en producten.

 • Plaats tewerkstelling: 
  Hasselt

Deel deze job