Home / Technical area sales manager (m/v)

Technical area sales manager (m/v)

Hasselt 12/03/2019 - 14:29

Wat ga je doen?

****** Deze vacaturetekst vernietigt zichzelf na 5 minuten ******
Reizen, miljoenen achterna jagen, leads van je agent volgen en ‘hunten’ op nieuwe buitenlandse prospecten. Neen, we zoeken geen vervanger voor Daniël Craig maar als er een beetje James Bond in jou schuilt, zal je zeker je weg vinden in de rol van Technical area sales manager!
Onze klant, gevestigd in Limburg, produceert industriële machines en is een wereldspeler binnen zijn sector. Zij voorzien je, net zoals de beroemde geheime agent, van een arsenaal aan hoogtechnologische producten. Om klanten over de streep te trekken, val je terug op je technische achtergrond en gedegen productkennis. Nederlands en Engels beheers je perfect, als je kan aanvullen met andere talenkennis speelt dat enorm in je voordeel (hoe infiltreer je anders een buitenlandse raketsilo?).
In de voorbereiding van je missies word je bijgestaan door een agent die zijn voet voor jou tussen de deur zet. Je vult deze voorbereiding verder aan met een eigen marktonderzoek en maakt een efficiënte planning van je expeditie. Tot 50% van je tijd vertoef je in het buitenland, voor periodes van enkele dagen tot een week. Gelijktijdig volg je met een chirurgische precisie de administratie omtrent de offertes op.

Wie ben jij?

Aangezien het lot van (jouw deel van) de wereld in je handen ligt, trek je gewetensvol taken naar je toe en werk je ze tijdig en zelfstandig uit. Zowel je werkgever als je klanten kunnen bouwen op jouw betrouwbaarheid. Dankzij jouw eerdere ervaring met gelijkaardige missies, sta je je mannetje en kan je autonoom resultaten neerzetten.
Oh ja… Je vodka-Martini? Die drink je ‘shaken, not stirred’.

Wat bieden wij jou?

TalentXperts is dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen.


Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url: https://www.asap.be/nl/privacy-policy

  • Plaats tewerkstelling: 
    Hasselt

Deel deze job