Home / Teamleader logistiek - dagploeg (m/v)

Teamleader logistiek - dagploeg (m/v)

Sint-Katelijne-Waver 25/03/2019 - 13:29

Wat ga je doen?

Als teamleader ben je samen met je collega’s teamleaders verantwoordelijk voor de coördinatie van de logistieke activiteiten op de werkvloer:
Je bent de eerste leidinggevende op de werkvloer en stuurt een ploeg van logistieke medewerkers aan.
Je coördineert de verschillende activiteiten, zoals orderpicking en lading, en je behoudt ten allen tijde het overzicht.
Je bewaakt de kwaliteit, zowel met betrekking tot de verwerking van de goederen als de lading en houdt de JIT in de gaten.
Je draagt zorg voor een goede communicatie en samenwerking met andere teams.
Samen met je collega-teamleaders rapporteer je aan de Operationeel Verantwoordelijke van de dagploegen.

Wie ben jij?

Als teamleader heb je al een eerste ervaring opgedaan als leidinggevende, bij voorkeur in een logistieke- of productieomgeving, of voel je je klaar om die rol op te nemen.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, weet je medewerkers te sturen en draagt bij tot een positieve en dynamische werkomgeving met aandacht voor veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

Je houdt je staande in een omgeving met veel druk en bent bereid om in de verschillende dagploegen te werken en zaterdagwerk (1 op 2) aan te nemen. Je opstartuur kan variëren tussen 6u, 7u, 10u of 12u.

 • Opleiding: 
  Je hebt minstens een diploma van middelbaar onderwijs op zak.
 • Vakkennis: 
  Als teamleader heb je reeds een eerste ervaring opgedaan als leidinggevende. Dit bij voorkeur in een logistieke sector of productieomgeving.
 • Talenkennis: 
  Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands. Andere talen spelen zeker en vast in je voordeel.

Wat bieden wij jou?

Onze klant situeert zich binnen een sterke Internationale groep waarvan de hoofdzetel gevestigd is te Sint-Katelijne-Waver. Je komt terecht in een dynamische omgeving die snel evolueert en die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Je krijgt snel verantwoordelijkheden waardoor je je stempel kan drukken op de toekomst. De job biedt autonomie en ruimte voor initiatief. Je ontvangt een correct salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen.

 • Plaats tewerkstelling: 
  Sint-Katelijne-Waver

Deel deze job