Home / Teamleader Electromechanical Assembling (m/v)

Teamleader Electromechanical Assembling (m/v)

Diest 12/03/2019 - 15:55

Wat ga je doen?

TalentXperts dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen.
Voor onze klant, een bedrijf dat machines, installaties en wetenschappelijke instrumenten aan de industrie levert, zoeken we een Teamleader Electromechanical Assembling in de regio Diest.
Vanuit de aanwezige expertise en hoogwaardige faciliteiten, slaagt onze klant erin om succesvol in te spelen op actuele marktontwikkelingen in industriële automatisering. Zo ontwerpen zij met de meest geavanceerde programma’s en wordt er gebruik gemaakt van visiontechnieken en robotica. Dit in combinatie met een toegewijd team van proactief meedenkende collega’s, stelt hen in staat om een verdere groei te realiseren. Als ondernemende Teamleader Electromechanical Assembling zal je bij onze klant de productie afdeling machinebouw versterken.
Jouw takenpakket
Samen met een goed op elkaar ingesteld team, sta je in voor de mechanische en elektrische montage van hightech machines in een atelier. Je team is verantwoordelijk voor het afstellen en fine-tunen van de machines volgens de technische specificaties van de eindklant. Tijdens de Factory Acceptance Run assisteert je team bij de klant. Als Teamleader neem je een coördinerende rol op:
-Verantwoordelijk voor het (bij)sturen en technisch begeleiden van de collega’s binnen je eigen team
-Zorgen voor de nodige informatie doorstroming naar collega’s en Operations Supervisor in de wekelijkse bordmeetings
-Instaan voor de resourceplanning van de afdeling
-Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de resultaten van de afdeling (Quality , Cost, Delivery)
-Bepalen en analyseren van de opleidingsnoden binnen het team

Wie ben jij?

Jouw kennis, deskundigheid, ervaring en softskills zijn de drijvende kracht achter de ontwikkeling van onze klant. Daarbij zijn jouw klantgerichtheid en verantwoordelijkheidszin natuurlijk onmisbaar. Je beschikt over een onberispelijke assertieve, resultaatgerichte en diplomatieke houding. Je bent een flexibele teamplayer die initiatief neemt. Bovendien is je zelfmotivatie en de nieuwsgierigheid om te leren eindeloos. Als je een carrière bij onze klant wil uitbouwen, betekent dit ook dat je werkt aan je eigen inzetbaarheid. De drijfveer moet jouw inzet zijn en de wens om een topprestatie neer te zetten

 • Opleiding: 
  -Bachelor technische richting of minimum A2 diploma in technische richting
 • Vakkennis: 
  -Je kan professionele ervaring voorleggen
  -planlezen is een must
  -zin voor kwaliteit en veiligheid
  -basiskennis van PLC, pneumatica en elektriciteit is noodzakelijk
 • Talenkennis: 
  -je spreekt goed Engels of Duits

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een technisch uitdagende functie binnen een internationaal, ambitieus bedrijf dat binnen zijn sector een wereldspeler is. Je krijgt de kans om mee te werken aan uitdagende en vernieuwende producten. Verder kan je jezelf maximaal ontwikkelen door on the job training.


Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url:
https://www.asap.be/nl/privacy-policy

 • Plaats tewerkstelling: 
  Diest

Deel deze job