Home / Sales adviseur energiezuinige producten Oost- en West Vlaanderen (m/v)

Sales adviseur energiezuinige producten Oost- en West Vlaanderen (m/v)

Gent 11/05/2019 - 11:10

Wat ga je doen?

Jij kan jouw passie voor de producten omzetten in kwalitatieve commerciële gesprekken, waardoor je meerwaarde brengt aan je klant. Vanuit je adviserende rol luister je immers naar de klant en stel je gevatte vragen over de verwachtingen met betrekking tot energie-zuinige oplossingen om hun woning meer ecologisch te maken. Samen bekijken jullie de technische mogelijkheden en zorg je voor een maatoplossing die aansluit bij de behoeften. Na het afronden van de verkoop stel je de offerte op, laat je deze ondertekenen en stel je een gedetailleerd projectdossier op (foto’s, afmetingen, technische berekeningen, …), zodat jouw collega’s meteen aan de slag kunnen. Gezien Insaver garant staat voor een uitstekende service en jij je daar helemaal in kan vinden, doe je na de oplevering van het project een follow up bij je klant, zodat je met zekerheid een kwalitatieve verkoop kan afsluiten.
Bij opstart leer je de kneepjes van het vak door zelf je afspraken vast te leggen (lauwe en warme leads opvolgen) en samen met een aantal ervaren collega’s de baan op te gaan, maar het kriebelt al gauw om zelf de baan op te gaan en de voldoening van een contractondertekening te proeven. Wanneer je goed op gang bent, krijg je de ondersteuning van het call center die voor jou kwalitatieve afspraken inplant.

Wie ben jij?

Enthousiasme, passie en een vleugje winnaarsmentaliteit zorgen ervoor dat je telkens opnieuw met een glimlach je klant benadert. De uitdaging van het behalen van een commercieel target maakt dat je nog meer gedreven bent, maar je blijft het belangrijk vinden om een kwalitatief product en goede service te bieden. Luisteren en doorvragen naar de behoeften van jouw klanten zijn jouw talenten, waardoor je als echte adviseur kan optreden. De vrijheid en autonomie die je krijgt in deze functie, maken dat je op een flexibele en verantwoordelijke manier je eigen draai kan geven aan je takenpakket. Ecologie en groene oplossingen spreken je oprecht aan en je kijkt alvast uit naar een technische opleiding over de producten van Insaver. Doordat je in de regio rond Gent woont, heb je een perfecte uitvalsbasis om vanuit je home-office de regio Oost- en West Vlaanderen te benaderen.

Wat bieden wij jou?

Insaver is een jonge en ambitieuze organisatie, die zich specialiseert in een breed gamma aan energiezuinige producten en diensten (herwinbare zonne-energie, dakrenovatie en –isolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en batterijsystemen). Ze groeien niet alleen op vlak van marktaandeel, maar ook door continue vernieuwing en uitbreiding van hun productengamma. Omdat jij actief mee gaat werken aan die verdere groei, biedt jouw nieuwe werkgever een basis brutoverloning, firmawagen, tankkaart, maaltijdvergoeding, netto-onkostenvergoeding en een aantrekkelijk bonussysteem dat jouw successen beloont.


Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url:
https://www.asap.be/nl/privacy-policy

  • Plaats tewerkstelling: 
    Gent

Deel deze job