Home / productieoperator (m/v)

productieoperator (m/v)

Weelde 12/03/2019 - 15:36

Wat ga je doen?

Wij zoeken voor een firma te Weelde een productieoperator.
Je staat in voor het bedienen van een machine die grondstoffen verwerkt tot halffabrikaat of eindproduct. We zoeken iemand die de machine kan bedienen alsook eventueel instellingen kan doen, maar anderzijds ook bereid is om manuele zaken te verrichten zoals labels kleven, zakken klaarmaken en manueel vertassen op een pallet. Kortom je bent een manus-van-alles en je bent multi-inzetbaar.

Wie ben jij?

We zoeken dan ook iemand met ervaring in een productieomgeving alsook iemand die fysiek werk aan kan. Sommige zakken wegen tot 25 kg. Anderzijds kom je terecht in een aangenaam team waardat collegialiteit troef is, dus ben je iemand die altijd paraat staat voor je collega, dan zoeken we jou.
Is een job in dagdienst, maar op termijn zou je eventueel 2 ploegen willen draaien in een piekperiode. Wil je enkel dagdienst, dan is dit ook nog steeds een optie.
Je bent leergierig, plichtbewust, fysiek in orde. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands, je dient zelf het veiligheidsprotocol te kunnen toe passen.

 • Opleiding: 
  Geen specifieke vereisten
 • Vakkennis: 
  Een eerste ervaring is aan te raden, echter ben je een gemotiveerder schoolverlater en weet jij ons te overtuigen met je werklustigheid en attitude, dan kan je ook kans maken.
 • Talenkennis: 
  Nederlands zeer goed
 • Attesten: 
  Heb je een heftruckattest dan is dit een pluspunt, maar geen must

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een job aan optie vast, verdiensten bespreekbaar. (startende vanaf 13 euro, maaltijdcheques van 8 euro). Loon hangt af van eerdere ervaring en na vaste in dienstname zit er ook groeimarge op loon.
Je komt terecht bij een firma die veel investeert in hun mensen, gaande van interne opleiding tot ondersteuning waar nodig. Bij onze klant geldt het principe van geven en nemen, ze schatten hun mensen naar waarde en zeer laagdrempelig in omgang. Zie jij jezelf hierin passen, geef een seintje!

 • Plaats tewerkstelling: 
  Weelde

Kantoor

ASAP Turnhout

Deel deze job