Home / Main / Info / ASAP in cijfers

ASAP in cijfers

ASAP gelooft in talent en een warme persoonlijke aanpak. Bij ons ben je geen nummer. Maar soms vertellen cijfers ook een verhaal. 

1979 - de start

Hugo Peumans gaat aan de slag als zelfstandig personeels-adviseur. Samen met een eerste medewerkster ondersteunt hij Limburgse KMO‘s in hun personeelsbeleid. De eerste stap is gezet!

+ 80 kantoren

Maar liefst meer dan 80 nationale ASAP-kantoren (fysiek & inhouse) zijn plaatselijke centra van onze bruisende uitzendactiviteiten. Bovendien ondersteunen we trouwe partnerbedrijven inhouse met 30 ASAP XL-kantoren.

330 vaste medewerkers

 

Het aantal enthousiaste en gemotiveerde ASAP-medewerkers dat zich elke dag op een boeiende arbeidsmarkt storten, op zoek naar jouw droomjob!

 

+ 5000 uitzendmedewerkers

  

Elke dag versterken meer dan 5000 ASAP-uitzendmedewerkers succesvolle ondernemingen in België en de Euregio. Want ambitieus als we zijn kijken we ook graag over de Nederlandse en Duitse grenzen.

275 mio €

Een geconsolideerde omzet van 275 miljoen euro in 2019 – dat verdien je niet zomaar. Het is het resultaat van een professionele aanpak en enthousiaste werking.

Met deze cijfers mag je gerust spreken van een succesverhaal. En jij? Heb jij binnenkort ook een positieve impact op de cijfers bij ASAP?