Home / Main / Info / ASAP in cijfers

ASAP in cijfers

ASAP gelooft in talent en een warme persoonlijke aanpak. Bij ons ben je geen nummer. Maar soms vertellen cijfers ook een verhaal. 

1979 - de start

Hugo Peumans gaat aan de slag als zelfstandig personeelsadviseur. Samen met een eerste medewerkster ondersteunt hij Limburgse KMO‘s in hun personeelsbeleid. De eerste stap is gezet!

+ 80 kantoren

Maar liefst meer dan 80 nationale ASAP-kantoren zijn plaatselijke centra van onze bruisende uitzendactiviteiten. Bovendien ondersteunen we trouwe partnerbedrijven inhouse met 30 ASAP XL-kantoren.

420 vaste medewerkers

   

Het aantal enthousiaste en gemotiveerde ASAP-medewerkers dat zich elke dag op een boeiende arbeidsmarkt storten, op zoek naar jouw droomjob!

+ 500 huishoudhulpen

 

ASAP is sterk in huishoudelijk werk! Maar liefst meer dan 500 bekwame medewerkers gaan dagelijks aan de slag bij gezinnen in hun buurt.

+ 5000 uitzendklanten

  

Elke dag versterken meer dan 5000 ASAP-uitzendklanten succesvolle ondernemingen in België en de Euregio. Want ambitieus als we zijn kijken we ook graag over de Nederlandse en Duitse grenzen.

222 280 000 euro

Een geconsolideerde omzet van 222 miljoen euro in 2017 – dat verdien je niet zomaar. Het is het resultaat van een professionele aanpak en enthousiaste werking.

Met deze cijfers mag je gerust spreken van een succesverhaal. En jij? Heb jij binnenkort ook een positieve impact op de cijfers bij ASAP?