Loopbaanbegeleiding, durf te groeien

 

Eigenlijk wil iedereen wel een job die aanvoelt als vakantie. Een functie waarin je al jouw talenten optimaal kunt benutten. Een positie die beantwoordt aan je vaardigheden. ASAP Loopbaanbegeleiding loodst je naar de volgende stap in je carrière. Bij een nieuwe werkgever of … binnen je huidige bedrijf.

Stap voor stap in de juiste richting

Veranderen: het is niet gemakkelijk. Soms heb je iemand nodig die je begeleidt. Zodat jij het ook effectief aandurft om de stap te zetten van dromen naar doen. De ASAP-loopbaanspecialisten zijn de ideale gids op je carrièrepad. Ze begeleiden je stap voor stap in de juiste richting.

Verborgen talenten opsporen

Je weet wat je graag doet. En waar je goed in bent. Maar iedereen heeft wel verborgen talenten. Die je loopbaan een verrassend leuke wending kunnen geven. Via diepgaande gesprekken, testen en huiswerk haalt ASAP Loopbaanbegeleiding al die verborgen krachten naar boven. Zo krijg je een duidelijk zicht op al je capaciteiten en je motivatie.

Ontwikkelingsplan opstellen

Op basis van die talenten en je karakter stelt ASAP een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Noem het gerust een ‘carrièremap’ die je recht naar de jobs voert die bij je passen. Want elk plan focust ook op concrete jobs. Zo weet je niet alleen wat je wilt, maar ook hoe je er vlot geraakt!

Kleine investering voor grote toekomst

Zo’n professionele begeleiding door een ASAP-coach is écht niet duur! Een begeleidingstraject van 4 uur zet je al goed op weg. Dat kost je 1 loopbaancheque van 40 euro. Een kleine investering om die job op de kop te tikken die jou een permanent vakantiegevoel bezorgt.

Check nu in met bestemming ‘Nieuwe Job’

Zet vliegensvlug de volgende stap in je carrière. Neem contact op met een van onze loopbaancoaches. Bel naar 089 20 14 00 of mail naar lbb@asap.be. We bespreken de praktische kant van de zaak in alle discretie met jou. En dat in een van de ASAP-kantoren bij jou in de buurt.

Een job die aanvoelt als vakantie? Zij deden het je voor.

Enkele veelgestelde vragen

Kom ik in aanmerking voor loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding kan voor alle

  • werknemers die minimaal 1 jaar aan het werk zijn.
  • zelfstandigen die minimaal 1 jaar aan het werk zijn.
  • uitzendkrachten met minimaal 9 maanden werkervaring, die 1 volle maand ononderbroken aan het werk zijn.

En dat zowel voor arbeiders, bedienden, middenmanagement als directieniveau.

Hoe lang duurt een traject?

Eerst is er een gratis intakegesprek. Daarna volgt een individuele begeleiding van 4 uur. Aan het einde van het traject heb je een persoonlijk ontwikkelingsplan in handen. Inclusief concrete tools om de job te vinden die jou helemaal op het lijf geschreven is.

Hoeveel kost me dit?

40 euro. Je betaalt met 1 loopbaanbegeleidingcheque. De prijs ligt zo laag, omdat de Vlaamse overheid de rest bijpast: 510 euro. De cheque kun je bestellen op de site van de VDAB.

Klik hier om je cheque te bestellen

Waar vindt de loopbaanbegeleiding plaats?

Bij ASAP Loopbaanbegeleiding in onze kantoren in Vlaanderen.

Ontdek het kantoor bij jou in de buurt