Home / Kwaliteitsingenieur elektronische/elektrische componenten (m/v)

Kwaliteitsingenieur elektronische/elektrische componenten (m/v)

Diepenbeek 29/03/2019 - 17:17

Wat ga je doen?

Wil jij als kwaliteitsingenieur je steentje bijdragen aan een ‘groenere’ en ‘energiezuinige’ manier om onze woon- en/of werkomgeving te verwarmen? Sta jij garant voor de oplevering van excellente kwalitatieve producten dankzij jouw technische achtergrond in elektrische en elektronische componenten? Lees dan zeker verder…
Binnenkort maak jij misschien deel uit van 5-koppige gepassioneerde kwaliteitsteam bij onze klant. Zowel voor de dagdagelijkse kwaliteitsmetingen van de halffabricaten en afgewerkte producten, als voor de technische kwaliteitscontroles zal jij dan verantwoordelijk gesteld worden. Steekproef -gewijs ga je zowel tijdens labo-proeven (uittesten van sturingen en elektronische componenten) als tijdens de rondgang op de werkvloer (kwaliteit van de lak, montage, …)meewerken aan excellente producten die niet alleen voldoen aan de verwachtingen van de klanten, maar ook aan de alom besproken klimaateisen. Dankzij een nauwe samenwerking met verschillende interne klanten (aankoop, sales, R&D, …) en contacten met leveranciers, behandel je op een doordachte en constructieve manier afgekeurde componenten, klanten- en of leveranciersklachten, interne klachten en verzorg je de vrijgave van nieuwe grondstoffen en eindproducten. Samen met R&D werk je mee aan de toekomstige productprojecten, door de kwaliteitstesten van prototypes voor jouw rekening te nemen. Jouw glasheldere verslagen en rapportages zorgen ervoor dat de kwaliteitsissues transparant zijn en opgelost kunnen worden door de betrokken partijen.

Wie ben jij?

Vanuit jouw bachelor opleiding in elektromechanica en jouw eerste ervaring in een productie-omgeving heb je een goed zicht op kwaliteitseisen en –normen. Onontbeerlijk is uiteraard een aanleg voor nauwkeurig en accuraat werken, het opvolgen van procedures en het maken van duidelijke rapportages. Toch ben je ook iemand die graag meewerkt aan projecten, zelf je takenpakket in de hand neemt, out-the-box durft na te denken en initiatief durft te nemen om te optimaliseren. Van ‘problemen oplossen’ streef jij mee naar ‘problemen voorkomen’. Daarom zijn ook jouw communicatieve vaardigheden erg belangrijk: In het Nederlands (interne klanten), Engels en Duits (vooral schriftelijk en extern) stem je duidelijk af, vraag je informatie op en koppel je jouw feedback terug. Kennis van SAP is een extra troef, maar wordt aangeleerd indien je dit nog niet kent.

  • Opleiding: 
    Bachelor elektromechanica
  • Talenkennis: 
    Nederlands, Engels en Duits

Wat bieden wij jou?

Nog niet overtuigd? Wellicht trekt onze internationaal georiënteerde klant met een uitgesproken toekomst- en marktvisie, die past in de veranderende klimaat verwachtingen, wel jouw aandacht. Niet alleen krijg je de kans en ruimte om eigen initiatief te tonen en te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling (er is een Academy-werking en mogelijkheid om zelf opleidingen aan te vragen), je kan ook rekenen op een aantrekkelijk salarispakket (verzekeringspakket, maaltijdcheques, onkostenvergoedingen, mogelijkheid om een fiets te leasen en een cafetaria plan in de toekomst) en flexibele werkuren, waardoor je een uitdagende carrière kan combineren met een fijn gezinsleven.


Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url: https://www.asap.be/nl/privacy-policy

  • Plaats tewerkstelling: 
    Diepenbeek

Deel deze job