Hema - sterk merk - ASAP

Regio

Regio

Werken bij HEMA?

Hou je van sociaal contact, ben je klantvriendelijk en werk je graag in een team? Of ben jij de geknipte persoon om een team te leiden? HEMA heeft heel wat leuks te bieden. Carrièremogelijkheden, een vriendelijke sfeer én veel afwisseling. Elk jaar opent HEMA nieuwe winkels in België. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures.


Medewerker Coffeeshop (m/v)

Brugge | Dagwerk | Parttime

In de winkel is een koffiebuffet aanwezig waar de klanten rustig kunnen vertoeven onder het genot van een kopje koffie of een hapje. Je zal zowel instaan voor het maken van broodjes, bediening aan de toog en kassa als ingezet worden voor onderhoud in de keuken.

Voor een coffeeshop regio Kuurne zijn op zoek naar studenten die nog vrij zijn om te werken in septmeber. Ook bereid zijn te werken op zaterdag.

Enthousiaste winkelmedewerker (m/v) Parttime (m/v)

Hoogstraten | Dagwerk | Parttime

Is winkelen voor jou een beleving en wil je je klanten een gevoel geven dat ze niet snel zullen vergeten? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Het visitekaartje zijn van een organisatie vraagt om een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een zeer klantgerichte houding. De winkel moet er de hele dag tip-top uitzien en dit is jouw taak....