Loonbaanbegeleiding: enkele getuigenissen

Carolien Vanakker (36)

Werkt fulltime als credit controller en HR-verantwoordelijke

“De sessies zorgden voor nieuwe inzichten en mogelijkheden.”

“De ASAP-loopbaanbegeleiding heeft me super goed gedaan. Dankzij diepgaande interviews en persoonlijkheidstesten ontdekte ik nieuwe mogelijkheden én vond ik de kracht daar ook volledig voor te gaan. Intussen ben ik aan de slag in een nieuwe fulltime job, in een volledig nieuwe omgeving. Tegelijkertijd spannend en héél erg leuk! Net de uitdaging waar ik stiekem nood aan had, maar die ik zonder hulp van ASAP waarschijnlijk niet aandurfde.”

Yasin Aydin (26)

Werkt momenteel als arbeider in een tuinbouwbedrijf en start binnenkort met zijn opleiding Ergotherapie

“Dankzij ASAP durf ik 100% voor nieuwe uitdagingen te gaan.”

“En of de ASAP-loopbaanbegeleiding me geholpen heeft! Mijn persoonlijkheidsanalyse klopte tot op het bot. Na heel wat zelfonderzoek en persoonlijkheidstesten weet ik het zeker: ergotherapie is mijn toekomst. Iets helemaal anders dan wat ik nu doe, maar met de ondersteuning van ASAP durf ik er 100% voor gaan. Vanaf september start ik een bacheloropleiding Ergotherapie. Ik kijk er alvast erg naar uit.”

Evy Stippelmans (34)

Werkt fulltime als maatschappelijk werkster bij de Dienst Gezinszorg en Aanvullende Thuiszorg

“Dankzij de loopbaanbegeleiding van ASAP durfde ik nieuwe stappen zetten bij mijn huidige werkgever.”

“Ik had al even een minder goed gevoel in mijn job. Maar hoe en wat daarin veranderen? Daar raakte ik niet uit. Veranderen van werkgever wilde ik niet. Gelukkig hoorde ik van een vriendin over de Loopbaanbegeleiding van ASAP. Met de voordelige loopbaancheques bleek dat een kleine investering met een groots resultaat! Want na de online assessment en persoonlijke vragenlijst kreeg ik een realistische spiegel voorgehouden. Wie ik ben en hoe ik functioneer: het werd me helemaal duidelijk. Ik had behoefte aan nieuwe prikkels en nieuwe uitdagingen! Aan de hand van het stappenplan van ASAP ondernam ik ook concrete stappen op mijn werk. Het resultaat? Sinds kort werk ik halftijds op een nieuwe afdeling, waar ik mensen begeleid naar een tewerkstelling. Het is een stap die ik zonder de professionele loopbaanbegeleiding van ASAP nooit had durven zetten. ASAP opende me echt de ogen. Ik voel me nu super in mijn job!”