Home / Exploitatie Verantwoordelijke / Operations Officer (m/v)

Exploitatie Verantwoordelijke / Operations Officer (m/v)

Groot-Bijgaarden 12/03/2019 - 14:36

Wat ga je doen?

TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen.
Jouw doelstelling: Als een geboren people manager ben je allround verantwoordelijk voor een optimale dagelijkse werking van jouw filialen en stelplaatsen.
Jouw actieplan: Je hebt dagelijks nauwe contacten met je team en weet perfect wat er leeft. Je behoudt het overzicht op de planning en stuurt bij waar nodig. Je grijpt in bij problemen of bij onverwachte zaken. Je beoordeelt de binnenkomende vervoersopdrachten van klanten, stelt mee offertes op en onderhoudt diverse klantencontacten (vaak met De Lijn). Je bewaakt de kwaliteit van het wagenpark en de conformiteit van de chauffeurs en je volgt diverse KPI’s op. Je houdt de afgesproken vervoerprestaties, met respect voor de wet- en regelgeving, goed in het oog. Je zorgt voor een prima samenwerking tussen alle betrokken partijen en je participeert in diverse overlegorganen. Jouw objectief is om een prima klantentevredenheid te garanderen én een gemotiveerd-performant team te leiden.

Wie ben jij?

Jouw empathische en mensgerichte leiderschapsstijl gaat hand in hand met jouw operationele kennis en inzetbaarheid. Heb jij daarbovenop reeds een mooie ervaring om operaties te plannen en organiseren? Dan ben jij de geknipte kandidaat!
Door jouw alerte, dynamische en pro-actieve persoonlijkheid, geef je je steeds voor de volle 100%! Je bent iemand met een open vizier, die vlot aanspreekbaar is op alle niveaus. Je hebt zin voor autonomie, bent een initiatiefnemer die onverwachte zaken niet uit de weg gaat. Je werkt graag autonoom en bent flexibel.

 • Opleiding: 
  Je hebt een opleidingsniveau bachelor of gelijkwaardig door ervaring.
 • Vakkennis: 
  Ervaring in een gelijkaardige sector is ideaal. Ontbreek deze in jouw loopbaan? Geen nood! Overtuig ons van jouw capaciteiten en de reden waarom jij succesvol kan zijn in deze rol.
 • Talenkennis: 
  Je kan naast het Nederlands ook een aardig mondje Frans spreken.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt de verantwoordelijkheid over 3 filialen binnen Vlaams-Brabant met als uitvalsbasis Groot-Bijgaarden. Opleidingen worden voorzien zowel on the job alsook extern.
Welke voordelen biedt deze job je nog? Hier gaan we! Naast een degelijk vast loon en netto-vergoeding, krijg je een laptop, smartphone, wagen en tankkaart. Daarnaast word je aan het einde van het jaar, bij het behalen van je KPI’s, beloond met een bonus. Maar wellicht nog belangrijker voor jou is het werken in een omgeving waar het nemen van initiatief wordt aangemoedigd en waar je een reële meerwaarde kan betekenen.

Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url:
https://www.asap.be/nl/privacy-policy

 • Plaats tewerkstelling: 
  Groot-Bijgaarden

Deel deze job