Loopbaanbegeleiding & Coaching, laat je talenten groeien | ASAP

Contacteer ons

Op zoek naar personeel? Meer info over onze diensten? Neem contact op met een kantoor in je buurt.
Home / Expertise / Loopbaanbegeleiding & Coaching, laat je talenten groeien

Loopbaanbegeleiding & Coaching, laat je talenten groeien

Je herkent het vast wel op jouw werkvloer. Een onzekere medewerker, die toch barst van het talent. Een beloftevol team dat niet vooruit raakt. Collega’s die hun ding niet durven doen. De eerste signalen van een burn-out.

Soms hebben je medewerkers gewoon een duwtje in de rug nodig. En met Loopbaanbegeleiding en Coaching, onderdeel van TalentXperts, doe je dat meteen ook in de juiste richting. 

Persoonlijke groei

Medewerkers laten groeien in hun eigen job of naar een andere/hogere functie? Onze persoonlijke coaches helpen je graag.

Stap 1: talentblauwdruk

Op de agenda: intensieve gesprekken, testen en opdrachten. Zo krijgt je medewerker zelf een verhelderend zicht op zijn/haar persoonlijkheid, talenten, capaciteiten en ambities.

Stap 2: persoonlijke ontwikkelingsplan

Het juiste talent op de juiste plek. Daar gaan we voor. Met een persoonlijk ontwikkelingsplan gaan we aan de slag.

Stap 3: persoonlijke en professionele groei

Talenten ontwikkelen nieuwe competenties in hun job. Of groeien door naar een functie met meer verantwoordelijkheid. Een Enjoy your Job-resultaat dat kan tellen, ook voor je onderneming!

Aan de slag met loopbaancheques

De groei van je talenten laten sponsoren door de Vlaamse overheid? Maak gebruik van de fiscaal interessante loopbaancheques die je medewerkers ter beschikking krijgen. Je kan de bijdrage voor loopbaanbegeleiding bovendien inbrengen als opleidingskost. TalentXperts in Genk en Antwerpen (en binnenkort ook Brussel) vertelt je hoe.