ASAP Construct, thuis in de bouw | ASAP

Contacteer ons

Op zoek naar personeel? Meer info over onze diensten? Neem contact op met een kantoor in je buurt.
Home / Expertise / ASAP Construct, thuis in de bouw

ASAP Construct, thuis in de bouw

Dringende deadlines, onvoorziene omstandigheden, onvoorspelbaar weer: in de bouw moet je er altijd rekening mee houden. Dat vraagt om uiterst flexibele werkkrachten. ASAP Construct is thuis in de bouw. Wij merken meteen wie graag de mouwen opstroopt. In ware ‘Enjoy your Job’-stijl.

Snel extra mankracht op je werf
ASAP Construct is wettelijk erkend als bouwinterimkantoor. Dat gebeurt niet zomaar. Wij kennen de sector op ons duimpje. Hierdoor spelen we efficiënt en flexibel in op al jouw personeelsnoden.

Jij zoekt, wij vinden
Handlangers voor de bouw, metselaars, dakwerkers, vloerders, stukadoors. Maar ook installateurs van sanitair, schilders, decorateurs, schrijnwerkers, plaatsers, wegenwerkers en kraanbedieners … Van werf tot openbare weg, van ruwbouw tot afwerking: onze kandidaten steken graag de handen uit de mouwen.

Netwerk van kantoren
ASAP is al geruime tijd actief in uitzendwerk. Als een van de weinige interimspecialisten voor de bouw, weten wij perfect wat een bouwfirma nodig heeft. Gemotiveerde uitzendconsulenten staan je hierin bij via een uitgebreid netwerk van kantoren. Waar je je ook bevindt: we zijn maar 1 telefoontje verwijderd.

Altijd als eerste op de hoogte
Als lid van de Confederatie Bouw blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste regels, wetten en voorschriften. Ook alle ontwikkelingen in de bouwsector volgen we van op de eerste rij. Zo ben jij zeker dat alles perfect volgens het boekje én de wet verloopt.

Geen gedoe met paperassen
Je maakt lange dagen op de werf. Geen tijd dus voor ingewikkelde paparassen. Wij nemen je personeelsadministratie helemaal voor onze rekening. Mét extern personeelsadvies. Zo ben je op elk moment in orde met alle wettelijke vereisten. En kan jij je 100% constructief focussen op je job.

Extra focus op veiligheid
Arbeidsongevallen tot 0 reduceren, het is onze missie. We sensibiliseren medewerkers en bedrijven – op de werkvloer én in de kantoren. Onze sensibiliseringscampagnes focussen elke twee maanden op thema’s rond veiligheid in de bouw. We geven ook nuttige tips en advies voor alle arbeidsomstandigheden. Meer weten? Check ons online bouwveiligheidsdossier.

In goed gezelschap
Kies je voor ASAP Construct? Je bent niet alleen! Onder andere Bouwbedrijf Demuynck, Top Mix, Das nv en Charles Wille & Co vertrouwen vandaag al op onze expertise.

Meer weten?

Neem contact op met onze Construct-verantwoordelijke.

Franky Lemmens      

Construct Development Manager 
T +32 89 20 14 80   
M +32 475 87 36 74

franky.lemmens@asap.be

Enjoy your (construct) Job!