Home / Ebema
logo ebema

Regio

Regio

ASAP en Ebema … de perfecte één-twee!

Doe zoals Genkie en scoor je droomtransfer!

In het weekend supportert Genkie vol overgave voor KRC Genk. Maar waar hangt hij uit in de week? Wel … dan werkt hij met hart en ziel voor Ebema in Zutendaal. Dankzij ASAP scoorde hij daar de job van zijn dromen.

Vind de perfecte ‘match’ bij Ebema

Ebema in Zutendaal verbetert de ruimte: voor bedrijven, overheden én particulieren. Ze maken buitenruimtes beter. Gezelliger. Slimmer. Veiliger. Mooier. Groener. Sterker. Hiervoor bedenken en ontwikkelen ze hoogtechnologische betonoplossingen.

Zin om, net als Genkie, nieuwe trends te zetten in een inspirerende omgeving? In een team dat even hecht is als de spelers van KRC Genk? En waar je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn én te groeien in jouw job? Doe zoals Genkie. Ga voor de perfecte ‘match’. En solliciteer via ASAP bij Ebema.

Ebema gaat steeds voor de beker. Zo ontvingen ze in 2018 de Voka-KVK Limburg HR Award, in januari 2020 de Henry Van de Velde Public Gold Award én wonnen ze in februari 2020 de FEMA-award als beste bouwmaterialenproducent van België. Werken bij Ebema is werken voor een prijzenpakker!

Enjoy your Job zit bij Ebema in beton gegoten. Zo voelt elke werkdag als een thuiswedstrijd!

Check hier de openstaande jobs


Technieker (m/v)

Zutendaal | Fulltime

Gebeten door techniek? Een goede allround technische kennis? Mechanica, elektriciteit, pneumatica het doet je meer dan enkel een belletje rinkelen? Dan hebben we je nodig. Voor een klant gespecialiseerd in prefabbeton toepassingen zoeken we een technieker. Dit om samen met twee andere collega's de technische dienst te bemannen. Blink je vooral uit in ...

Productiearbeiders oproepbasis (m/v)

Zutendaal | Ploegenwerk | Fulltime

Voor een bedrijf in Zutendaal zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders die bereid zijn te werken op oproepbasis. Als productiearbeider kan je ingezet worden op verschillende afdelingen bv: hoezenbranden, binden,.... Je kan werken in de morgen, middag of nachtpost. Hier kan rekening mee gehouden worden.

Operators (m/v)

Zutendaal | Ploegenwerk | Fulltime

Je zorgt voor een optimale betonkwaliteit door het instellen en controleren van de betoncentrale: molens, mengtijden, grondstofverbruik, cement, kleurstoffen,... Je zorgt ervoor dat de betonpers ingesteld wordt zodat de beoogde productiviteit en kwaliteit van het product behaald wordt. Je zorgt voor de taakverdeling, stuurt collega's aan en voert ...