Home / Ebema
logo ebema

Regio

Regio

ASAP en Ebema … de perfecte één-twee!

Doe zoals Genkie en scoor je droomtransfer!

In het weekend supportert Genkie vol overgave voor KRC Genk. Maar waar hangt hij uit in de week? Wel … dan werkt hij met hart en ziel voor Ebema in Zutendaal. Dankzij ASAP scoorde hij daar de job van zijn dromen.

Vind de perfecte ‘match’ bij Ebema

Ebema in Zutendaal verbetert de ruimte: voor bedrijven, overheden én particulieren. Ze maken buitenruimtes beter. Gezelliger. Slimmer. Veiliger. Mooier. Groener. Sterker. Hiervoor bedenken en ontwikkelen ze hoogtechnologische betonoplossingen.

Zin om, net als Genkie, nieuwe trends te zetten in een inspirerende omgeving? In een team dat even hecht is als de spelers van KRC Genk? En waar je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn én te groeien in jouw job? Doe zoals Genkie. Ga voor de perfecte ‘match’. En solliciteer via ASAP bij Ebema.

Ebema gaat steeds voor de beker. Zo ontvingen ze in 2018 de Voka-KVK Limburg HR Award, in januari 2020 de Henry Van de Velde Public Gold Award én wonnen ze in februari 2020 de FEMA-award als beste bouwmaterialenproducent van België. Werken bij Ebema is werken voor een prijzenpakker!

Enjoy your Job zit bij Ebema in beton gegoten. Zo voelt elke werkdag als een thuiswedstrijd!

Check hier de openstaande jobs


Technieker (m/v)

Zutendaal | Fulltime

Gebeten door techniek? Een goede allround technische kennis? Mechanica, elektriciteit, pneumatica het doet je meer dan enkel een belletje rinkelen? Dan hebben we je nodig. Voor een klant gespecialiseerd in prefabbeton toepassingen zoeken we een technieker. Dit om samen met twee andere collega's de technische dienst te bemannen. Blink je vooral uit in ...

Heftruckchauffeur (m/v)

Zutendaal | Ploegenwerk | Fulltime

Je laadt en lost betonproducten voor klanten en leveranciers. Je zet pickorders van leveringen klaar. Via tablet roep je orders op en raadpleeg je stocklocaties en voorraden. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant en op het terrein. Ook sta je mee in voor de orde en netheid op het terrein.

Betonarbeiders (m/v)

Zutendaal | Ploegenwerk | Fulltime

Als pakketteerder sta je in voor het afstellen, het onderhouden en de controle van de pakketteerband, klem, bindmachine,... Je voert nauwkeurig de kwaliteitscontrole uit van de afgewerkte producten. Als heftruckchauffeur zorg je voor het transport, labelen, tellen en stapelen van geproduceerde producten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van de...