Deskundig technisch talent? Ontdek onze jobs! 

Koeltechnicus (m/v)

Als technicus koeltechieken en klimaatregeling doe je preventief of remediërend onderhoud op technische systemen, zoals verwarmingsinstallaties, systemen voor klimaatregeling, zoals airconditioning, of koelsystemen, zoals koelkamers of koelkasten. Je staat soms in voor de besturing en bewaking van installaties en voor het maken van kleine studies, bijvoorbeeld voor nieuwbouw.

Ontdek onze jobs >> 

 

Elektricien/Onderhoudselektricien (m/v)

Je sluit elektrische installaties aan. Je plaatst kabelgoten, connectoren en toebehoren en zorgt voor de afmontage. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan verlichting en andere elektrische installaties. Je onderhoudt alle of enkele elektrische elementen of installaties, bijvoorbeeld elektriciteitskasten en tellers, elektromechanische elementen of installaties, zoals spoelen en motoren, en soms elektronische elementen. Zo herstel of voorkom je defecten. 

Ontdek onze jobs >>

 

Lasser (m/v)

Als lasser bestaat je taak uit het aan elkaar hechten van diverse elementen door toevoeging van metaal, met behulp van verschillende lasprocédés, zoals een brander en een boog, en van gepaste apparaten, zoals een laspost en een lasmontage. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan of model.

Ontdek onze jobs >>

Onderhoudstechnieker (m/v)

Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen. Indien er zich storingen voordoen, zorg je zo snel mogelijk voor een kwalitatieve oplossing. Je voert ook het preventief onderhoud uit.

Ontdek onze jobs >>

Monteur (m/v)

Een monteur kan verschillende vormen aannemen: in staalbouw, elektriciteit, sanitair, bouw, ... Het gaat altijd over het monteren van constructies. Het kundig verbinden van deze elementen vergt bovendien enige kennis en handigheid. 

Ontdek onze jobs >>

 

Laborant (m/v)

Je houdt je bezig met het identificeren, registreren en vrijgeven van stalen en je archiveert kwaliteitsregistraties. Je voert analyses uit en controleert stalen. Nadien lever je analysecertificaten af om zo de kwaliteit te garanderen. 

Ontdek onze jobs >>

 

Bordenbouwer (m/v)

Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je elektrische stuur- en regelborden. 

Ontdek onze jobs >>

Geen job voor jou of bij jou in de buurt? Zoek hier naar een ASAP-kantoor in je buurt en schrijf je in! Of maak online je profiel aan. Veel succes.