Home / Business development grote accounts Vlaanderen (m/v)

Business development grote accounts Vlaanderen (m/v)

Aartselaar 10/05/2019 - 21:10

Wat ga je doen?

Op basis van een doelgericht commercieel strategisch plan, ga je dagelijks op zoek naar multinationals en KMO’s die assets (machines, gebouwen, wagens, …), overstocks en einde reeksen willen veilen via Moyersoen. Omdat je prospecteert naar new business in alle mogelijke sectoren (zowel bij nieuwe als bestaande klanten) stel je jezelf erg nieuwsgierig op en doet een uitgebreide behoefte analyse ter plaatse waarbij je de focus legt op het stellen van vragen en het begrijpen van de bedrijfsactiviteiten. Daarnaast volg je ook de faillissementen op binnen jouw regio (Brussel & Wallonië). Op basis van de lijsten van Graydon, contacteer je de curatoren en weet je hen – dankzij jouw oplossingsgerichtheid en commerciële flair - te overtuigen om met Moyersoen samen te werken.
Nadat je bestaande en nieuwe klanten overtuigd hebt om samen te werken, volg je het dossier volledig verder op en zorg je ervoor dat het project zo snel mogelijk geveild kan worden. Je reikt de klant mogelijke oplossingen aan, weet het project te structureren en communiceert to-the-point met verschillende contactpersonen intern (logistiek, marketing, …) en extern (advocaten, curatoren, bedrijfsleiders, …). Je neemt geen genoegen met een half uitgewerkt dossier. Het is immers jouw professionele projectaanpak, die ervoor zorgt dat je ook het volgende project bij die klant binnenhaalt. Zo garandeer je een lange termijnrelatie en een zuivere win-win situatie.

Wie ben jij?

Met een master diploma (Economie, handelsingenieurs, rechten, …) en enkele jaren commerciële ervaring in een dienstverlenende sector in de professionele rugzak, weet je vlot mee te denken en te onderhandelen op hoog niveau binnen een onderneming en kan je je snel inwerken en inleven in moeilijke en complexe projecten. Dankzij jouw nieuwsgierige aard stel je to-the-point vragen en weet je met inzicht een project op maat vorm te geven. Oplossingsgericht en gestructureerd slaag je erin om klanten te overtuigen met gevatte oplossingen en sta je stevig in de communicatieve schoenen om jouw visie te verdedigen en te beargumenteren. Gezien je werkzaam bent in de regio Brussel en Wallonië spreek en schrijf je perfect Frans en Engels maar om te communiceren met de collega’s en het management spreek je ook een aardig mondje Nederlands. De sleutel tot jouw succes is jouw drive en energie maar ook de zelfkritische blik, die maakt dat je jezelf steeds blijft ontwikkelen.

  • Opleiding: 
    Minimaal een master diploma (TEW, HI, Rechten, ...)
  • Talenkennis: 
    Uitstekend Frans, Engels en Nederlands

Wat bieden wij jou?

Niet alleen krijg je dé kans om te werken voor een Belgische marktleider op vlak van online veilingen, je werkt vanop de eerste rij mee aan de groei van Moyersoen auctions en krijgt de kans om autonoom en zelfstandig uitermate interessante (nationale en internationale) projecten te closen. Een sterk afwisselende jobinhoud en grote verantwoordelijkheid, maken van deze job een echte eye-catcher. Een toffe, moderne, open space werkomgeving en een aantrekkelijk salarispakket met een bedrijfswagen en bonusregeling, maken het plaatje compleet.


Om het persoonsgegevensbeleid van Asap (Talentxperts) te lezen, klik of kijk dan op volgende url:
https://www.asap.be/nl/privacy-policy

  • Plaats tewerkstelling: 
    Aartselaar

Deel deze job