Heb je als klant van Fluvius, Farys of De Watergroep telefonisch advies nodig over je meterstanden, facturatie, defecten, enz.? Of ervaar je als Fluvius-medewerker problemen met software, hardware of netwerkconnecties? Dan kom je bij contactcenter De Stroomlijn terecht. 350 gemotiveerde klantenadviseurs staan je hier dagelijks deskundig te woord. Om dat stevige team met regelmaat aan te vullen met frisse talenten, rekent De Stroomlijn al jaren op Asap. HR Manager Patrick Put legt ons uit hoe hij die samenwerking ervaart.

Snel overtuigd

“Toen we Asap leerden kennen, waren we eigenlijk niet actief op zoek naar een rekruteringspartner. Maar een kennis die net de overstap had gemaakt van een ander interimbureau naar Asap was daar erg over te spreken. Hij overtuigde ons om contact op te nemen met Asap om vacatures in te vullen. En inderdaad, intussen verloopt de samenwerking al jaren bijzonder vlot.”

Zo gefikst

“Het grote voordeel aan talentenwerving via Asap? De consulenten kennen ons bedrijf door en door. Bovendien gaat alles goed vooruit. Zodra we nood hebben aan een nieuwe klantenadviseur, stuur ik een mailtje naar onze vaste contactpersoon. Hij start de zoektocht, doet de eerste selectieronde en neemt de eerste tests af omtrent administratie en leervermogen. Vervolgens maken wij een keuze uit de beste kandidaten. Op die manier hebben we al een 40-tal mensen aangenomen. Handig is trouwens dat Asap net zoals ons kantoren over heel Vlaanderen heeft. We bereiken dus makkelijk mensen in de juiste regio’s.”

Meer dan vacatures

“Niet enkel over de duidelijke en efficiënte communicatie ben ik zeer tevreden. Ik zou Asap ook bij andere bedrijven aanraden omwille van het aangename en correcte contact met de kandidaten zelf. Tenslotte is het van belang dat ook zij onze bedrijfsvisie uitdragen en dat is absoluut het geval. Momenteel werken er vijf interimkrachten bij ons via Asap. De contracten, de betalingen, de planning, … we hoeven er ons geen zorgen over te maken. Alles wordt piekfijn voor ons geregeld.”

Zelf ook op zoek naar straffe customer contact medewerkers?

Vind jouw droomjob!

Ontdek hier

Meer blogartikels lezen